DOLAR 32,2675
EURO 34,6836
ALTIN 2.398,86
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Honor V30 Pro ön kamerası DxOMark puanı emin oldu! Arkadaki kamerada rekabeti kızıştıran cihaz, ön tarafta sınıfta kaldı. Honor V30 Pro ön kamera DxOMark puanı…

06.05.2020
A+
A-

Geçtiğimiz Kasım ayında tanıtılan Honor V30 Pro, hem ekipman ayrıca de tasarımıyla gösterişli bir model olarak karşımıza çıkmıştı. Arka kamerası üstünde yapılan DxOMark testleriyle de çoğu amiral gemisi cihazın önüne geçti. Lakin ön kamerada şart beklendiği gibi olmadı.

Ön tarafta Galaxy S10 Plus benzeri ikili kamera kurulumuyla karşımıza çıkan cihaz, arka taraftaki performansında DxOMark sıralamasında 6. sırada yer alırken, ön kamera performansı beklentileri karşılamadı.

Fotoğraf için 70, video çekimi için ise 85 puan alabilen aygıt, arkadaki kameralarıyla fotoğraf çekiminde 133, video çekiminde ise 100 puan almıştı. Puanlarına ek olarak DxOMark’ın detaylandırdığı rapor kullanıcıları sevindirmeyecek gibi duruyor.

DxOMark detaylı test raporlarında bokeh efektini, fotoğraflardaki düşük gürültüyü, beyaz dengesini ve videolardaki etkili stabilizasyonu beğendiğini bildirdi ama natürel ancak arkadaki kamerasının yarıştığı diğer rakiplerine göre epeyce geride olduğunu da belirtti. aynı zamanda belli başlı sorun olarak da cihazın büyük bir başlıca sensör ve otofokus eksikliğinden nedeniyle ince ayrıntıları, düşük doygunluğu ve kontrastı iyi yakalayamadığını vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.