DOLAR 32,2671
EURO 34,8131
ALTIN 2.455,43
BIST 10.283,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Acer’ın, oyunculara yönelik ürünleri görenleri büyülüyor!

05.09.2018
A+
A-
Dünyanın 15 inç en hafif bilgisayarı elimizde! (VİDEO)

Acer’ın yeni dizüstü bilgisayar modeli Acer Swift 5, büyük bir ekran boyutuyla gelmesine rağmen, 1 kilogramın altında bir ağırlığa sahip. Biz de sizler için bu kompakt cihazı yakın mercek altına aldık.

Bir takım testlerden geçen Predator oyuncu monitörleri, tüm dünyada profesyonel oyuncuların ve turnuvalarının tercihi olmak için geliyor Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Acer Dijital Ekran İş Birimi Başkanı Victor Chien, “Şimdi, tecrübemizi ve teknolojimizi Nitro serisine aktararak üst düzey oyun deneyimlerini kullanıcılar için daha erişilebilir hale getiriyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Predator XB273K Monitör özellikleri

Yeni Predator XB273K oyuncu monitörü, kaliteli bir oyun deneyimi arayan oyunculara hitap ediyor. Oyunlara ultra yüksek çözünürlükle (3840×2160) hayat veren ürün, seri hareket eden görüntülerde yırtılma yaşanmayan oyun deneyimine ve harika akıcı görüntüler sağlayan yüksek 144 Hz yüksek yenileme hızına sahip.

Çıkış cihazının kare hızına uyum sağlayarak ekran yırtılmalarını ortadan kaldıran NVIDIA G-SYNC teknolojisi,ile  akıcı bir oyun deneyimi oyuncuları bekliyor. DCI-P3 renk alanının %90’ını kapsayan geniş renk gamına sahip IPS3 panel, göz alıcı canlı renkler ve daha derin siyahlar oluşturuyor. Daha da canlı renkler için VESA DisplayHDR 400 sertifikasına sahip olan ürün daha iyi kontrast ve renk doğruluğu sunarak oyuncuların oyunları olması gerektiği gibi oynamasını sağlıyor.

Monitörün koruyucu örtüsü konsantrasyon gerektiren anlarda dikkat dağıtıcı unsurların etkisini azaltıyor. Acer ErgoStand tasarımı ise kullanıcılara monitörü ekseni etrafında döndürme, çevirme ve yükseklik ayarı yapma özgürlüğü vererek olabilecek en yüksek uyumu ve izleme konforunu sağlıyor. Uzun oyun maratonlarında gözleri korumaya yardımcı teknolojilerden oluşan Acer VisionCare’e sahip XB273K, gözleri fazla yormayacak şekilde tasarlandığını belirtelim.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.