DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Honor Note 10, Mi Max 3 ile yarışıyor!

06.07.2018
A+
A-

Çinli markalar akıllı telefon pazarını yavaş yavaş ele geçirirken aralarındaki tatlı rekabette ise kazanan son kullanıcı oluyor. Honor ise Xiaomi’nin son dönemde gündemden düşmeyen modeli Mi Max 3 için sağlam bir rakip hazırlıyor.

6.9 inç büyüklüğünde devasa bir 2K AMOLED ekranla gelecek olan Note 10, 18:9 ekranı sayesinde nispeten daha kolay kullanım sunacak. Note 10, Huawei’nin geliştirdiği halihazırdaki en güçlü işlemci olan Kirin 970’den gücünü alacakken ona 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi eşlik edecek.

GPU Turbo teknolojisininde atlanmadığı modelde 16 Megapiksellik çift arka kamera yapay zeka desteğine de sahip. 6000 mAh kapasiteli batarya ise uzun bir kullanım ömrü vadediyor.

Uygun fiyat konusunda yarışan iki marka olan Xiaomi ve Honor’un bu tatlı rekabeti sonucunda her şekilde karlı çıkan son kullanıcı olacak. Bakalım yakında tanıtılması beklenilek Honor Note 10 bizlere sürpriz yapacak mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.