DOLAR 32,2748
EURO 35,0900
ALTIN 2.475,68
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Honor 9N modeli ortaya çıktı!

17.07.2018
A+
A-

Telefon, geçen sene çıkmış olan 9i’nin yeni versiyonu. Fiyatlandırma açısından da 9i gibi uygun bir fiyatta olması bekleniyor. Bu arada 9N‘nin, Haziran ayında Çin’de, 9i (2018) olarak duyurulduğunu da belirtelim. Telefonun arka tarafına yatay olarak yerleştirilmiş biri 13MP diğeri 2MP değerinde iki kamera ve led flaş yer alıyor. Cihazın ön tarafında ise 16MP değerine sahip bir selfie kamerası bulunuyor.

Honor 10 inceleme

Yüksek fiyat performans dengesi ile dikkat çeken Honor 10’u inceledik. Honor 10 inceleme videomuz ile bu telefon hakkında merak edilen detayları sizlere aktarıyoruz.

Honor 9N, tasarım açısından da Honor çizgilerini benimsemiş. Çentikli ekran tasarımı ve ekran kasa oranı açısından Honor ailesinin diğer cihazlarını andıran bir yapısı var.

Telefonda Mali T830 işlemci ve MP2 GPU yer alıyor. Honor 9N’nin depolama açısından 4GB RAM 64GB ve 4GB RAM 128GB gibi iki ayrı versiyon ile piyasaya çıkacak. Cihaz 3000 mAh bataryaya sahip ve arka tarafında parmak izi sensörü bulunuyor.

Honor fiyat performans açısından önde gelen firmalardan biri olma yolunda ilerliyor. 9N’nin de bu açıdan ulaşılabilir bir fiyatla karşımıza çıkması bekleniyor. Ülkemizin, Honor için önemli pazarlardan biri olduğu düşünüldüğünde 9N’nin de Türkiye pazarına girmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.