DOLAR 32,3666
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,60
BIST 9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Honor 30S Avrupa’da başka isimle satılacak iddiası! Honor, geçtiğimiz aylarda Honor 30S modelini tanıtmıştı. İddialara göre Çin pazarında satışa sunulan…

01.06.2020
A+
A-

ABD ambargosu sonrasında Avrupa pazarına ağırlık veren Huawei, daha alçak markası olan Honor ile orta – üstteki segment pazarında payını çoğaltmak için öbür yöntemler deniyor.

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan ve Çin’de satışa sunulan Honor 30S modeli iddialara kadar Avrupa pazarında ayrı bir isim ile satışa sunulacak. Sızdırılan fotoğrafların daha önce tanıtılan P40 Lite 5G olduğu dobra dobra görülebiliyor.

Birkaç farklılık haricinde Nova 7 SE ile aynı daha alçak yapıyı kullanan Huawei P40 Lite 5G modeli, kullanıcılar tarafından beğenilmişti. Honor 30S modeli ile benzerliği ile uyarı çeken P40 Lite 5G, Avrupa pazarında 445 dolar fiyat etiketi ile satılıyor.

Her iki cihaz da gücünü 5G destekli Kirin 820‘den alıyor. Ayrıca Full HD+ 6.5 inç LCD ekran ile karşımıza çıkan cihazlarda 16 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor.

64 Megapiksel asıl kamera, 8 Megapiksel F/2.4 geniş açı ve 2 Megapiksel derinlik sensörü bulunan P40 Lite 5G’de Honor 30S modelinde yer alan 8 Megapiksel telefoto lens bulunmuyor.

Honor, aynı cihazı kendi markası aşağıda satışa sunarsa fiyat etiketinin önemli bir oranda düşmesi bekleniyor. Huawei, daha önce Honor 20 ve Huawei Nova 5T modellerinde aynı stratejiyi kullanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.