DOLAR 32,3178
EURO 34,8163
ALTIN 2.405,84
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Nokia 9 kamerası rakiplerini kıskandıracak!

02.04.2018
A+
A-

İddialara göre, Nokia 9 akıllı telefon 18 karat altın detaylara sahip seramik arka yüzey ile gelecek. Ayrıca, cihaz tasarımının Nokia 7 Plus ve Nokia 8 Sirocco ile benzer olacağı söyleniyor. Nokia 9 özellikleri ise oldukça gözüküyor.

Akıllı telefonun Corning Gorilla Glass 5 ile korunan 6.01 inç AMOLED QHD ekranla geleceği belirtiliyor. Ekranın kare oranı ise 18:9 olacak. Cihazın en iddialı konu ise kamerası diyebiliriz. Cihazda Zeiss yapımı üçlü arka kamera kurulumunun yer alacağı ileri sürülüyor. Bu kurulumda 41 Megapiksel geniş açı sensör, 20 Megapiksel telefoto sensör ve 9.7 Megapiksel monokrom sensör yer alacak. Ek olarak, Optik Görüntü Sabitleme ve 4x optik zoom desteği diğer detaylar arasında. Ön tarafta ise f/1.8 diyaframlı 21 Megapiksel ön kameraya yer verilecek.

Qualcomm Snapdragon 845 çipsetten gücünü alacak cihaz 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Farklı RAM ya da depolama alanı seçenekleri sunulup sunulmayacağı ise bilinmiyor. Kablosuz şarj desteğine sahip 3,900 mAh batarya ve su ile toza dayanıklı IP68 sertifikası da özellikler arasında görülüyor. Ürünün kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkma ihtimali ise oldukça yüksek.

Nokia 9’un bu yılın sonlarında satışa sunulması bekleniyor.

:: Cihazın üçlü kamera ile birlikte gelme ihtimali konusunda siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.