DOLAR 32,3640
EURO 34,9533
ALTIN 2.325,55
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Honduras Devlet Başkanı’nda corona virüsü saptandı

17.06.2020
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine kadar Honduras Devlet Başkanı Juan Orlando Hernandez bir yorumlama yaparak herkesi şaşırttı… Hernandez, yapılan testler sonucunda kendisinde, eşinde ve yanında çalışan iki kişide corona virüsü saptama edildiğini açıkladı.

Televizyonda ulusa seslenen Hernandez, “Bu ulusun lideri ve sorumlu bir vatandaş olarak bu açıklamayı yapıyorum. Hafta sonu rahatsızlandım ve bazı hafif semptomlar gösterdikten daha sonra yapılan testlerde Covid-19 saptandı. Bana dinlenmem gerektiği söylendi ama ben yardımcılarım yoluyla çalışmaya devam edeceğim” ifadesini kullandı.

İLAÇ KOKTEYLİ ALIYOR

Tedavi sürecinin başladığını ve bundan böyle daha iyi hissettiğini dile getiren Hernandez, ayrı ilaçlardan oluşan bir “ilaç kokteyli” almaya başladığını da dile getirdi. Hernandez’in eşi ve iki yardımcısında da corona virüsü tespit edildiği açıklandı. First Lady Esas Garcia de Hernandez’in belirti göstermediği lakin evde tecrit altına alınacağı da aktarıldı.

9.656 corona virüsü vakasının görüldüğü ülkede toplam 330 vefat kayıtlara geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.