DOLAR 32,2309
EURO 34,8441
ALTIN 2.432,85
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Hızlı ve Öfkeli Hobbs and Shaw 2 için sevindiren haber Geçtiğimiz haftalarda corona virüsü nedeniyle Hızlı ve Öfkeli 9 filminin 2021 yılına ertelendiği açıklanmıştı…

31.03.2020
A+
A-

Birçok sinema tutkununun merak ettiği sorulardan biri de Hızlı ve Öfkeli serisinin nasıl devam edeceği. Hem ana filmler hem de Hobbs and Shaw gibi ekstra filmler ile karşımıza çıkan yapım, adrenalin dolu sahneleri ile izleyiciyi kendine bağlamayı başardı.

 

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin corona virüsü sebebiyle 22 Mayıs 2020 tarihi yerne 2 Nisan 2021‘ye erteleneceği duyuruldu.

Dwayne Johnson ve Jason Statham‘ın baş rolü paylaştığı Hızlı ve Öfkeli Hobbs and Shaw filmi birçok izleyici tarafından beğenilmişti.

Dwayne Johnson, Instagram üzerinden soru cevap etkinliği yaparak hayranlarına bazı açıklamalarda bulundu. Hızlı ve Öfkeli Hobbs and Shaw 2 filmi için çalışmalara başladıklarını belirten Johnson, filmin henüz hangi yönetmen ile çekileceğinin belli olmadığını açıkladı.

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin 2021 yılına ertelendiğini düşündüğümüzde yeni Hobbs and Shaw çalışmalarının en erken 2022 yılında başlayacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.