DOLAR 32,3505
EURO 34,7964
ALTIN 2.395,41
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Hilary Duff dördüncü çocuğuna hamile

Ünlü oyuncu Hilary Duff, kendisinin dördüncü, eşi Matthew Koma ile üçüncü çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanıyor.

13.12.2023
A+
A-

Ünlü oyuncu Hilary Duff, yeniden anne olmak için gün sayıyor. 36 yaşındaki Amerikalı oyuncu ve şarkıcı, eşi Matthew Koma ile heyecanlı bekleyişlerini sosyal medyadan duyurdu.

Aile fotoğrafıyla oluşturdukları yeni yıl kartını sosyal medya hesabında paylaşa Duff, “Sürpriz, sürpriz” notunu düştü. Fotoğrafta üç çocuğu ve eşiyle görülen Duff’ın büyüyen karnı dikkat çekti.

Duff’ın yılbaşı kartı üzerine yazdığı, “Bu çılgın gruba bir kişiyi daha ekliyoruz” notu dikkat çekti.

Müzisyen Matthew Koma da kendi Instagram hesabından, “Dördüncü bebek geliyor” diye duyuru yaptı.

Duff ile Koma 2017’de başlayan birlikteliklerini 2019’da nikahla taçlandırdı.

Çiftin 2 yaşında Mae ve 5 yaşında Banks adında kızları bulunuyor. Duff’ın eski eşi Mike Comrie’den olan 11 yaşında Luca adında bir de oğlu bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.