DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Hem Özellikleriyle Hem de Fiyatıyla Evi Aratmayan Yerli Karavan: Crawler Otağ 600

08.10.2020
A+
A-

2020 yılının tamamına damgasını vuran koronavirüs pandemisi, bir karavan ile şehirden bağımsız bir hayat yaşamayı daha cazip bir seçenek haline getirdi. Görünümüyle silahsız bir tankı anımsatan Crawler Otağ 600, sunduğu özellikler ile rakiplerinden kendini ayırmayı başarıyor.

Bir MAN 4×4 şasisi üzerinde inşa edilmiş olan Crawler Otağ 600, sahiplerine yüzde 100 özelleştirilebilir bir karavan sunuyor. Aracın üretilme nedeni, sahibine hem bir mobil ofis hem de ‘mobil ev’ deneyimi sunabilmek olan Crawler Otağ 600’ün adındaki otağ kelimesi de zaten bu amacı fazlasıyla yansıtıyor.

Crawler Otağ 600

Crawler Otağ 600’ü benzerlerinden ayıran en büyük özelliği, aracın dışını boydan boya kaplayan iskeleti ve perçinlenmiş alüminyum gövdesi. Dört kişilik bir ekip/aile kullanımına uygun şekilde tasarlanan araç, tırmanılabilir çatısı ile sahiplerine teras keyfi de sunuyor.

Crawler Otağ 600 yatak

Crawler Otağ 600’ün L şeklindeki mutfağında fırın, ocak, lavabo, buzdolabı, tezgah ve mutfak dolapları gibi standart bir evde olmasını bekleyebileceğiniz hemen her unsur yer alıyor. Ayrıca bu mutfağın hemen karşısında, ofis olarak kullanabileceğiniz, kendi penceresi bulunan bir masa da yer alıyor. 

Crawler Otağ 600 banyo

Son derece şık bir banyo tasarımına sahip olan Crawler Otağ 600, oldukça kaliteli ve şık bir lavabo, klozet ve bir duşakabin sunuyor. 500 L’lik bir su deposuna sahip olan karavan, LPG ile çalışan Truma Kombi ile hem sıcak su ihtiyacını hem de karavanın ısınma ihtiyacını karşılayabiliyor.

Crawler Otağ 600 ofis

Bir MAN TGM 18.290 4×4 üzerine inşa edilen Crawler Otağ 600, halihazırda daha çok Türkiye pazarında satışa sunuluyor olsa da yurt dışındaki distribütörler sayesinde Avrupa’ya da açılmış durumda. Aracın yakında ABD pazarında da kendisini göstermesi bekleniyor ve fiyatı yaklaşık 130 bin dolardan başlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.