DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

HBO, Elon Musk’ın SpaceX ve Falcon 9 Macerasını Dizi Haline Getiriyor

13.10.2020
A+
A-

Bugüne dek seyircilerle buluşturduğu yapımlarla dünya çapında nam salmayı başaran HBO, yeni bir yapım üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yapımcılığını Channing Tatum’un üstlendiği bu HBO dizisi, son yılların en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi olan Elon Musk‘ın hayatını konu alıyor.

Elon Musk’ın hayatını anlatacak dizinin ismi, oyuncu kadrosu ya da ne zaman çekileceği gibi detayları bilinmiyor. Ancak bu dizinin Ashlee Vance tarafından kaleme alınan “Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future” isimli kitaptan uyarlanacağı ifade ediliyor. Ayrıca dizi daha çok, Musk’ın uzay taşımacılığı şirketi SpaceX ve bu şirket tarafından üretilip, geçtiğimiz aylarda Uluslararası Uzay İstasyonu’na gönderilen Falcon 9 roketine odaklanacak.

Elon Musk

Vance’in ilk kez 2015 yılında yayınladığı kitap, Elon Musk’ın hayatına derinlemesine bir bakış atmamızı sağlıyor. Musk’ın çocukluğundan başlayarak günümüze gelen süreçteki hikayesinin anlatıldığı romanda Musk’ın Zip2 ve Pay Pal dönemlerine de detaylı bir şekilde yer veriliyor. Ancak dizinin bu romanın tümüne odaklanmayacağını bir kez daha açıklamak gerekiyor. Seyirciler bu dizide, SpaceX ve Falcon 9’u görecekler.

Edinilen bilgilere göre Musk’ın hayatını konu alan dizi, sadece 6 bölümden oluşacak. Bu bağlamda yapımın bir “mini dizi” olarak karşımıza çıkabileceğini söyleyebiliriz. HBO’nun yeni dizisi, ilerleyen günlerde daha fazla detayla karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.