Hatay’da Servis Midibüsü Kaza Sonucu Ters Döndü: 25 Tarım İşçisi Yaralandı
Hatay’da servis midibüsü kazası: 25 tarım işçisi yaralandı. Olayla ilgili detaylar ve son gelişmeler için haberimizi okuyun.
Hatay’da Tarım İşçilerini Taşıyan Servis Midibüsü Kaza Yaptı
Hatay’ın Antakya – İskenderun yolu üzerinde, Belen ilçesine bağlı Kıcı mevkiinde meydana gelen korkutucu trafik kazasında, bir servis midibüsü takla atarak ters döndü. Olay yerine hızla sevk edilen ambulans ve itfaiye ekipleri, kazanın büyüklüğünü gözler önüne serdi.
Kazanın etkisiyle araç tavan kısmı tamamen hurdaya döndü, ve içinde bulunan toplam 26 tarım işçisinden 25’i yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ilk yardım ekipleri tarafından hemen kurtarılıp, en yakın hastanelere sevk edildi. Yaralananların durumunun stabil olduğu ve tedavi altına alındıkları bildirildi.
Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu gerçekleşen kazanın, bölgedeki yoğun trafik ve dikkat dağınıklığı nedeniyle yaşanmış olabileceği düşünülüyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Bu kazanın, tarım işçilerinin güvenli ulaşım imkanlarının önemini bir kez daha gündeme getirdiğine dikkat çekildi. Yetkililer, bölgedeki ulaşım güvenliğini artırmak ve benzeri kazaların önüne geçmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.