DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

Hastanelik olan Gonca Vuslateri maskesiz gezmeyi sürdürüyor

24.05.2021
A+
A-

Geçen ay Covid-19’a yakalanıp evinde tedavi gören Gonca Vuslateri, burnunu açması için içine kekik yağı olan kaynar suyu üzerine dökmüş ve talihsiz bir kaza yaşamıştı. Belinden aşağısı ciddi şekilde yanan Vuslateri hemen hastaneye koşmuş, hem yanık hem de Corona virüs tedavisi görmüştü.

Milliyet Gazetesi’nden Seçkin Şenvardar’ın haberine göre yanıkları için kök hücre tedavisi olacağını da geçtiğimiz günlerde duyurup hastaneden taburcu olan oyuncu, yaşadığı talihsiz kaza sonrası ilk kez ikamet ettiği Cihangir’de objektiflere takıldı.

Hafta sonu kısıtlamasında köpeklerini dolaştırmak için dışarıya çıkan oyuncu, bir ara yakınlardaki bir kafeden kahve alıp dostlarıyla hasret giderdi.

MASKESİZ DOLAŞTI 

Gonca Vuslateri yanık bölgelerini açıkta bırakıp rahat hareket etmesi için giydiği pantolonuyla dikkat çekerken, ünlü oyuncunun pandemi kurallarını çiğneyerek, maskesiz olarak dolaşması görenlere ‘pes’ dedirtti.

Sol bacağındaki yanık izleri görülen oyuncu, bu sırada fotoğraflarının çekildiğini fark edince, sinirlenip tepkisini kendince söylenerek gösterirken, basın mensuplarının soru sormasına fırsat vermeden hızlıca evinin yolunu tuttu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.