DOLAR 32,3680
EURO 34,7095
ALTIN 2.393,02
BIST 10.153,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Hande Doğandemir mutluluğun kanununu yazdı

13.10.2022
A+
A-

Bugüne kadar birçok projede yer aldın. Sende en çok yer eden hangisi oldu?

Hiçbirini bir diğerinden ayıramıyorum açıkçası; hepsini çalışmak, anlamak, deneyimlemek bambaşka zevklerdi. Her seferinde her karakterle ve hikayeyle başka şeyler öğrendim ve kattım kendime. Dizi, sinema, tiyatro tüm bu farklı disiplinlerin arasında olmak benim yolculuğumun bir parçası.

“49” filminde Sahra karakterini canlandırıyorsun. Karakterden biraz bahseder misin, seni en çok ne etkiledi? Çekimler nasıl geçti?

Sahra ve “49” filmi daha önce hiç deneyimlemediğim bir dünyayı açtı bana. Öncelikle gerçek bir hikaye olması çok etkileyici.

Yakın zamanda başka yeni sürprizler var mı?

Artık sürpriz değil tabii ki neredeyse yayına girecek yeni bir dizi projem var. “New Amsterdam” dizisinin dünyadaki ilk uyarlaması “Hayat Bugün”de Acil Tıp Uzmanı Derin karakterini canlandırıyorum. Projeye hazırlık sürecinden şu ana kadar beni çok heyecanlandıran bir proje. Çok farklı bir karakter. Onu oynama fırsatım olduğu için çok şanslıyım. Adhd hastası, bağımlıkları olan bir karakter Derin ama çok iyi bir acil tıp uzmanı. Onun hikayesini ve yayın günümüzü sabırsızlıkla bekliyorum.

Günlerin nasıl geçiyor?

Şu an için setteyim ve çalışıyorum. Boş vaktim olursa evde olmak iyi geliyor ya da köpeğim Ginger ile, arkadaşlarımla zaman geçirip fotoğraf çekiyorum. Boş günlerimde oyun ve film izlemek de beni dinlendiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.