DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C

Halil Kalay, bu defa ‘Esmer ata atladı’ şarkısı ile hayranlarının karşısına çıkıyor

05.08.2022
A+
A-

Daha önce seslendirdiği Mashup (Hele ninna olasan) şarkısı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan amatör ama başarılı şarkıcı Halil Kalay, Ulusal Palandöken ödülleri kapsamında Yılın En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı Ödülüne layık görülmüştü. Mesleği kuyumculuk olan ancak, amatör olarak seslendirdiği eserlerle adeta profesyonelleri aratmayan Halil Kalay, iş stresini şarkı okuyarak attığını söyledi. Bu çalışmasında hayranlarının karşısına ‘Esmer ata atladı” eseriyle çıkmaya hazırlanan Halil Kalay, ilk eserinde olduğu gibi bu eserde de iddialı olduğunu belirtti.

Şarkı söylemenin kendisi için özel bir hobi olduğunu belirten Halil Kalay, ticaretteki başarısını sesi ile de sürdürüyor. Seslendirip sosyal medyada paylaştığı eserler sayesinde binlerce kişinin beğenisini kazanan Şanlıurfa doğumlu Kalay, Adana’da kuyumculuk, saatçilik ve tesbihçilik sektöründe faaliyet yürütmesine rağmen müzik sektöründe de söz sahibi olmayı hedefliyor.

İbrahim Kılınç

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.