DOLAR 32,2643
EURO 35,0680
ALTIN 2.466,62
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Hailey Bieber mükemmel cildinin sırrını açıkladı!

16.12.2020
A+
A-

Eda Özdemir - PembeNar ÖzelABONE OL

Eda Özdemir – PembeNar Özel

Retinol ve C vitamini gibi birbirinden farklı cilt bakımı bileşenleri arasında Niasinamid, hemen hemen her cilt bakımı sorunu ve cilt tipi için çok yönlülüğü nedeniyle göze çarpmaktadır.

Hailey Bieber, cilt bakım rutinini ne kadar değiştirirse değiştirsin favori cilt bakım ürünü olan Niasinamid’den vazgeçemiyor. Peki Niasinamid nedir ve ne işe yarar? İşte detaylar…

Niasinamid nedir

Niasinamid nedir?

B3 vitamini ve Nikotinamid olarak da bilinen Niasinamid, genişlemiş gözenekleri gözle görülür şekilde küçültmek, düzensiz cilt tonunu iyileştirmek, ince çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatmak, donukluğu azaltmak için cildinizdeki doğal maddelerle birlikte çalışan suda çözünür bir vitamindir.

Niacinamide ayrıca cildin bariyerini iyileştirme kabiliyeti nedeniyle çevresel hasarın etkisini azaltır. Ayrıca cildin geçmişteki hasar belirtilerini onarmasına yardımcı olmada da rol oynar.

Neden Niacinamide kullanmalısınız

Neden Niacinamide kullanmalısınız?

Niacinamide; Retinol, peptidler, hyaluronik asit, AHA’lar, BHA, C vitamini ve her türlü antioksidan içerikler de dahil olmak üzere cilt bakımı rutininizdeki ürünler ile benzersiz bir uyum içindedir.

Rutininizde birden fazla Niasinamid içeren ürün kullanabilirsiniz. Bu profesyonel bileşen tüm cilt tipleri tarafından tolere edildiği için hassas veya rosacea eğilimli cilde sahip olanlar tarafından bile kullanıma uygundur.

Niasinamid, cildin onu güçlendiren seramidlerin doğal üretimini geliştirmesine yardımcı olarak; yüzeyini nem kaybına ve dehidrasyona karşı yenilemeye ve onarmaya yardımcı olur.

Niacinamide, gliserin, kokulu olmayan bitki yağları, sodyum PCA ve sodyum hiyalüronat gibi yaygın nemlendirici bileşenlerle mükemmel bir uyum içindedir.

Niasinamid cilt için ne kadar harika olursa olsun, cildin en iyi şekilde görünmesi ve hissetmesi için ihtiyaç duyduğu tek bileşen o değildir. Bu neden ile cildinizi doğru temizleyip, nemlendirdiğinizden emin olmalısınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.