DOLAR 32,1999
EURO 35,0113
ALTIN 2.521,38
BIST 10.722,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Kaş’ın en lezzetli mekânları

17.08.2018
A+
A-

En güzel bahçeli: Zula Meyhane

Zula Kaş’ın bu yaz hizmete giren mekânlarından biri. Kaş’ın dar sokakları arasında konumlanmış olan Zula Meyhaneye adım adar atmaz muhteşem bir bahçesi karşılıyor sizi. Bence Kaş’ın en güzel bahçeli restoranı. Eskiden konak olarak kullanılan cumbalı bir evin limon ağaçları altındaki bahçesini özenle dekore etmişler. Mezeleri ve etleri çok lezzetli, çalışanlar çok güler yüzlü ve servisi çok hızlı. Menüden mezelerden Antep usulü muhammara, sıcak humus, arap salatası ve et olarak zula kebabı öneririm. Meze fiyatları 12 TL, kebaplar 28-45 TL arası değişiyor.

Kaş’ın en lezzetli mekânları

Kaş’ın en lezzetli mekânları

Kaş’ın en güzel İtalya’nı: Bella Vita

class=’cf’>

Nereid Meyhanesi Kaş’ın Egelisi. Yine muhteşem bir manzara eşliğinde lezzetli deniz ürünlerini yiyebileceğiniz bir mekân.  Sadece mezelerle doyabilirsiniz. Özellikle levrek simiti, portakallı ahtapotu, lavinyası, yeşil erikli cacığı tercih edilmeli. Dolphin Restoran mezeleri ve balığı konusunda iddialı. Ahtapot ızgara ve etli pazı dolma gibi mezeleri çok lezzetli ancak mezelere çok yüklenmeden taze balıklarından yemenizi öneririm.

Kaş’ın en lezzetli mekânları

Kaş’ta gün batımı

Ülkemizin en güzel manzaralarından birine sahip olan Kaş’ta gün batımını izlemek ayrı bir keyif. Her gün günü batırabileceğiniz farklı bir mekân seçebilirsiniz. Romantik bir gün batımı için Asmaaltı tercih edilebilir. Denizin üzerine kurulmuş ahşap bir iskelede yer alan Asmaaltı gün batımında muhteşem bir manzara sunuyor. Nefis kokteylleri ve akşamüstü sıcak kek saatiyle günü batırmak için en güzel adreslerden biri de şüphesiz Derya Beach.  Gün batımının meşhur mekânlarından bir diğeri Deja Vu. Güzel müzikleri, lezzetli kokteylleri ve atmosferi ile gün batımı için gidilmesi gereken yerlerin başında geliyor.

Kaş’ın en lezzetli mekânları

Kaş’ın en lezzetli mekânları

Kaş’ta Eğlence

Kaş’ın en sevdiğim yanlarından biri akşam eğlenmek için tek bir mekâna tıkılıp kalmamak. Tüm merkezini 15 dk.da yürüyebileceğiniz Kaş’ta tüm gece boyunca bir mekandan diğerine zıplayıp hepsinin eğlencesini yakalayabilirsiniz. Eğlence için akla gelen ilk mekânlardan biri, bir Kaş klasiği olan Red Point. Barlar sokağına girer girmez karşınıza çıkıyor. Sunduğu güzel müziklerle dans edebileceğiniz eğlenceli ve güvenli bir mekân. Passionfruit mojitosu denenmeli. Hemen yanı başındaki No 11 çaldığı nostaljik Türkçe şarkılarla ayrı bir eğlence sunuyor. Yaz boyu düzenlediği konserleri ile Echo Bar da keyifli bir akşam geçirmek için tercih edilebilecek yerlerden biri.

Kaş’ın en lezzetli mekânları

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.