DOLAR 32,5622
EURO 34,9871
ALTIN 2.430,07
BIST 9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

Hailey Baldwin’den sarsıcı ‘işkence’ itirafı!

20.05.2020
A+
A-

Şarkıcı Justin Bieber ile mutlu bir evliliği olan Hailey Baldwin, “Geçmişimin bana bir süre gaddarlık ettiği zamanlar oldu. Düşüncelerim, kararlarım, geçmişim bana resmen cefa etti” diyerek şöyle konuştu:

“Bir sebeple ‘utanç duygusu’ bana takılan en büyük şey oldu. Sonsuza kadar savaşacağım bir şey olduğunu biliyordum lakin o dönemde, bir şeyden utanç duyduğumda oldukça ayrı bir süreçten geçiyordum.”

Affedilmenin ne çağırmak olduğunu bilmediğini söyleyen Baldwin, “Gece yatağıma yattığımda, ‘Aman tanrım, 17 yaşımda niçin böylece yaptım’ diye düşünüp dururdum. 23 yaşında evli bir bayan olmama karşın bunları düşünüp duruyordum” dedi.

İnancı doğru o engebeli süreci atlatabildiğini dile getiren model, “Daha derine inip, İncil’in suçluluk ve utanç duygusuyla ilgili neler dediğini anlamam gerekti. Bu sayede kendime güvenim geri geldi” diyerek, inancından da kibir duyduğunu belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.