DOLAR 32,5320
EURO 34,7717
ALTIN 2.401,96
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Hadise: Yurt dışında daha rahat dolaşıyorum

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, konuk olduğu bir programda Türkiye’de istediği gibi bir yere gidip rahatça gezemediğini açıkladı.

21.02.2024
A+
A-

Gerek kariyeri gerek özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren Hadise Açıkgöz, YouTube’da yayınlanan “PurpleHej” programına konuk oldu.

“ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM AMA RAHAT GEZEMİYORUM”

Sokakta rahat gezemediğini belirten Hadise, “Hadise olmasaydı İstanbul çok daha güzel bir yer olurdu benim için… Şikayetçi değilim ama istediğim yere gidemiyorum, rahat gezemiyorum. Yurt dışında daha rahat dolaşıyorum. Galeri gezmeyi, sanatla ilgili bilgi edinmeyi, tablo satın almayı seviyorum” ifadelerini kullandı.

Müzik sektörüyle alakalı da konuşan ünlü isim, “Bazı dönemler hiçbir şarkıya tahammülüm olmuyor. Sürekli geçiyorum. Müzik listelerinde hep aynı isimler. Çok yorucu ve sıkıcı… Elbette her şarkıcının kendine göre seveni var. Ama platformlar adil değil” dedi.

“SİZLERLE DERTLEŞMEK İSTEDİĞİM BİR KONU VAR”

Öte yandan geçtiğimiz aylarda şef Gürkan Topçu ile aşk yaşadığı iddia edilen Hadise, hakkında çıkan haberlere isyan etmiş ve “Sanırım söylenmek ya da kızmak değil, doğru ifade etmem gerekiyorsa, sizlerle derleşmek istediğim bir konu var. Müzik kariyerim için dört elle çalışmaya başladığım zamanlar, tabii ki gündemde olmanın ve göz önünde olmanın heyecanını ve arzusunu çok yoğun hissediyordum. Ancak aynı zamanda bunun bedellerinin de olacağının farkındaydım. Son zamanlarda ise özellikle bakıyorum da; artık ben bile adımın anıldığı, aşk hikayelerimin yazılıp çizildiği kişileri takip edemez, sayamaz oldum. Gerçekten bu durum, bir noktadan sonra inandırıcılığını kaybeder diye düşünüyordum, en azından böyle umuyorum ama bu durum ısrarla devam ediyor ve ben bu haberlerle baş başa kalmaktan oldukça yoruldum. Tüm bu kargaşanın içinde istesem de hayatıma kimseyi alamayacağım gibi hissediyorum neredeyse. Ama tekrar söylemek istiyorum ki haytıma gerçekten değer verdiğim biri girerse, bunu sizlerle paylaşacağımı bilmenizi isterim. Çünkü ben aşkı da aşık olmayı da çok seviyorum. Emin olun, o zaman geldiğinde hislerimi her zaman olduğu gibi özgürce ifade edeceğim” açıklamasını yapmıştı.

NTV

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.