DOLAR 32,3631
EURO 34,6632
ALTIN 2.391,94
BIST 10.189,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Bige Önal: “İstikrar popülerlikten daha mühimdir”

20.07.2020
A+
A-

Daha önce çok iyi projelerde yer alan son olarak Kerem Bursin ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı ‘Sen Çal Kapımı’ isimli dizinin ‘Selin’i olarak karşımıza çıkan Bige Önal, Posta Gazetesi’nden Alev Gürsoy Cimin’e konuştu…

Bu dünyada sizi en çok ne üzer?

Beni en çok haksızlık üzer ve sinirlendirir. Hak yenmesine tahammül edemiyorum ve eğer engelleyemezsem bu beni kahrediyor. Haklar konusunda taviz vermem.

Gündemde olmayı sevmiyorsunuz. Popülerlik kavramına nasıl bakıyorsunuz?

Gündemde olmak çok hoşuma gitmiyor. Popülerliğin gelip geçici bir şey olduğuna inanıyorum ve çok ihtiyaç duyduğum bir şey olmadı hiçbir zaman. Ben sağlığım elverdiğince bu işi yapmaya devam edeceğim. O yüzden istikrar, popülerlikten daha mühim gibi geliyor.

Ünlü olmak kimine göre şahane kimine göre bedelleri olan bir şeydir. Sizdeki yeri nedir?

Ben özgürlüğüme çok düşkün biriyim. İşimle anılıp, işim sayesinde birçok insana dokunup, şanslıysam oyunculuğumla insanlarda bir etki bırakıp, kendi halimde hayatımı idame ettirme taraftarıyım.

Oyunculuğunuzu dahil olduğunuz her işte konuşturdunuz fakat daha çok Aras Bulut İynemli’nin sevgilisi olarak anılıyorsunuz. Bu şekilde anılmak sizi rahatsız ediyor mu?

Aras’la ilişkimizi göz önünde yaşamadığımız için sadece onun sevgilisiymişim gibi anılmak beni rahatsız etmiyor. Ayrıca ben hiç öyle duymuyorum etrafımdan ama bu beni ancak doğru olsaydı rahatsız ederdi.

Nasıl tanışmıştınız?

‘Maral’ dizisinin kostüm provasında tanıştık.

Beş yıldır berabersiniz ve sürekli ‘Evleniyorlar’ haberiniz çıkıyor. En doğrusunu sizden duymak isterim.

Böyle bir tarih koymadık önümüze. İşlerimize ve hayatımızın akışına göre evleneceğimiz güne karar vereceğiz.

Aras Bey’in inanılmaz iyi işleri var. Siz onun oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Onu eleştirdiğiniz zamanlar oluyor mu?

Eğer benim fikrimi sorarsa mutlaka fikirlerimi söylerim. Böyle zamanlarda dışarıdan bir göze ihtiyaç duyuyor insan. Dolayısıyla ikimiz de birbirimizin fikrini önemseriz o noktada.

Mesela ‘7. Koğuştaki Mucize’deki performansını izlerken neler hissetmiştiniz?

Bu kadar yakından tanıdığınız birini izlerken biraz daha çok etkileniyorsunuz. Onun ne kadar çalıştığını bildiğim için azmine tekrar hayran oldum ve Aras’ı izlerken o kadar çok ağladım ki filmin sonunda konuşamıyordum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.