DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Hadise: “Her şeyimle kendimi seviyorum”

17.03.2021
A+
A-

YouTube kanalında ‘Olsun’ şarkısı için röportaj veren Hadise, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“GERÇEKÇİ OLMAK ÇOK ÖNEMLİ”

“Ben nasılsam, her anlamda öyle gözükmek istiyorum” diyen ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

“Mesela çok photoshop seven bir insan değilimdir. Ben 35 yaşında bir kadınım ve her şeyimle kendimi seviyorum. Kırışıklıklar da olacaktır, yorgunluklar da gözükecektir yüzümüzde…

Tabii ki gerektiği anlarda herkes minimal bir photoshop yapıyordur ama ben tercih etmiyorum. Çünkü kendimi olduğum gibi çok seviyorum ve böyle olmak istiyorum. Gerçekçi olmak şu dönemde çok önemli.

Yani; nasılsan, öyle gözükmek… Bence önemli ama bir kadın ya da erkek olarak tabii ki bir şeylerden memnun olmayabilirsin. Tırnakların kısadır protez taktırırsın, kaşların incedir kaşlarına vitamin enjeksiyonları yaptırırsın ya da yüzüne minik minik dokunuşlar yaptırırsın. Ben hiçbirine karşı değilim, bunların hepsi olur ama gerçekçi olmak lazım ve öyle kalmak lazım.

Çünkü beni takip eden çok genç kız var. Onlara her anlamda güzel bir örnek olmak istiyorum. Bu önemli bence. Tabii ki benim de bir insan olarak hatalarım olmuştur ya da olacaktır ama elimden geldiğince onlara örnek olmak istiyorum. Duruşumla ve hayata olan bakışımla…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.