DOLAR 32,2620
EURO 35,0111
ALTIN 2.479,76
BIST 10.566,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Best Model Türkiye 2021 seçmeleri büyük tepki çekti

07.07.2021
A+
A-

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Güzide Duran ve Deniz Akkaya gibi birbirinden ünlü isimlerin birinci seçilerek sektöre kazandırıldığı Best Model Türkiye yarışmasında eleme heyecanı yaşanıyor.

Organizatör Erkan Özerman’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen Best Model Türkiye 2021 yarışmasına katılmak için onlarca genç, elemelerin yapıldığı Sofitel Taksim Otel’e akın etti.

79 KADIN, 196 ERKEK ADAY BAŞVURDU 

Bu sene yarışmaya erkekler daha fazla başvuruda bulundu. Best Model Türkiye 2021’e 79 kadın yarışmacı katılırken, 196 erkek yarışmacı da en iyi model seçilebilmek için hünerlerini sergileyecek.

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER 

En başarılı 25 kız ve 25 erkeğin; 50 ünlü jüri üyesi tarafından seçileceği organizasyondan gelen fotoğraflar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Söz konusu fotoğraflarda; genç kızlar arkada ayakta, erkekler ise sıkış sıkış halde yerde çömelmiş vaziyette görülüyor. Yarışmanın organizatörü Erkan Özerman da orada…

Fotoğraflara çok sayıda yorum yapılırken; birçok sosyal medya kullanıcısı yazdıkları mesajlarla tepkilerini dile getirdi…

Eleme görüntülerine ilişkin yorumlardan bazıları şöyle: 

“Bu kadar genç ne hale düşürülmüş , gerçekten bu kadar değersiz mi bu insanlar?”

“İnsana yakışır bir organizasyon değil.”

“Sandalye mi bitti memlekette! Size sandalye bile bulamayan bir organizasyona bel bağlamaya değmez. Şu görüntülerden sonra Best Model olsan ne olmasan ne?”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.