DOLAR 32,3955
EURO 34,7994
ALTIN 2.402,82
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Güzellik Raporu: 2021 Grammy Ödülleri’nde öne çıkan güzellik trendleri

19.03.2021
A+
A-

Dua Lipanın lila göz makyajıABONE OL

Dua Lipa’nın lila göz makyajı

Önümüzdeki ilkbahar/yaz sezonu için lila far paletlerinizi hazırlayın! Dua Lipa 80’lerin disko enerjisini sadece müziğiyle değil stiliyle de geri getiriyor. Lipa, elbisesiyle uyumlu lila göz makyajının star olduğu bu görünümü siyah eyeliner ve biraz rimelle tamamlıyor. Doğal tonlarda bir ruj ve onunla uyumlu hafif bir allık sahneyi göz makyajına bırakıyor.

Beyoncenin fırçalanmış altın dalgaları ve parlak makyajı

Beyonce’nin fırçalanmış altın dalgaları ve parlak makyajı

Tarihteki en çok Grammy ödülünü kazanan kadın şarkıcıdan elbette sakin bir görünüm beklemiyoruz. Fırçalanmış altın rengi dalgalı saçlarıyla, parlak ruju ve teniyle Beyonce, neden “Queen B” olduğunu yeniden hatırlatıyor. Siz hala saçlarınızı yatıştırmaya mı çalışıyorsunuz?

Lizzonun saç tokaları ve gökyüzüne değen kirpikleri

Lizzo’nun saç tokaları ve gökyüzüne değen kirpikleri

Mor ve tonları kesinlikle gecenin trendlerinden biriydi. Dua Lipa’nın far paleti kadar Lizzo’nun lila tokaları da gecenin iddialı güzellik görünümleri arasındaydı. Lizzo doğal bir makyaj tercih ederken kahverengi gözlerini hafif dumanlı bir göz makyajı ile muhteşem kirpiklerle vurguluyor. Görünümünü taçlandıran, elbisesiyle uyumlu tokaları, bu nostaljik trendin hiçbir yere gitmediğinin kanıtı.

Taylor Swiftin romantik görünümü

Taylor Swift’in romantik görünümü

Çiçekli elbisesini bohem saç stili ve romantik tonlarda doğal makyajıyla tamamlayan Taylor Swift, Grammy Ödülleri’ne bahar tazeliğini ve pandemi sonrası çiçeklenip yenilenme fantezisini getiriyor. Pozitif enerji her zaman kazanır!

Jhené Aikonun örümcek kirpikleri

Jhené Aiko’nun örümcek kirpikleri

Kişiselleştirilmiş ve fütüristik görünümler ana güzellik başlığımız. Jhené Aiko’nun şekillendirilmiş bebek saçları ve savurduğu örgüleri atalarına bir saygı duruşuyken geometrik göz makyajı ve örümcek kirpikleri geleceğe bir selam çakıyor.

Billie Eilishin desenli tırnak tasarımı

Billie Eilish’in desenli tırnak tasarımı

Uzun ve desenli takma tırnaklar geçtiğimiz birkaç yılın star trendi. Grammy Ödülleri’nde de gözümüzü alamadığımız tırnak görünümlerinden en dikkat çekicisi Billie Eilish’inkiydi. Billie Eilish, maskesinden şapkasına kadar aynı desenli kostümünü yine aynı desenli tırnaklarıyla tamamlıyor.

H.E.R. ve kaleydoskopik göz makyajı

H.E.R. ve kaleydoskopik göz makyajı

H.E.R. mor tonları ve altını birleştiren kaleydoskopik göz makyajı, ortadan ayrılmış doğal dalgalı uzun saçlarıyla bizi 70’lere götürüyor. Bu ödül törenini bir albüme benzetecek olsak adı “Future Nostalgia” olurdu. Dua Lipa’ya albümünün adı için bir Grammy de bizden.

Tiara Thomastan altın vuruş

Tiara Thomas’tan altın vuruş

Bir “Future Nostalgia” da Tiara Thomas’tan! Tiara sakin güzellik görünümünü altın tokaları, saç aksesuarları, hızması ve altın rengi göz farıyla vurguluyor. Alın size festival tadında bir yaz sezonu için güzellik ilhamı.

Noah Cyrus fildişi beyazlığı

Noah Cyrus fildişi beyazlığı

Noah Cyrus, fildişi renginde kostümünü en az onun kadar beyaz bir tenle tamamlıyor. Sade bir dudak parlatıcı ve rimel bu görünümün tamamlayıcısı oluyor. Önümüzdeki yaz sezonunun çabasız görünümleri için not aldık bile.

Ingrid Andressin ortadan ayrılmış düz saçları

Ingrid Andress’in ortadan ayrılmış düz saçları

Yazının bu kısmına kadar fark etmediyseniz söyleyelim: Ortadan ayrılmış saçlar resmi olarak yeni trendimiz. İpeksi düz fön de cabası.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.