DOLAR 32,4893
EURO 34,7787
ALTIN 2.421,85
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Gülüş Estetiği ve İmplant Tedavileri Nasıl uygulanıyor?

15.06.2021
A+
A-

Gülüş estetiği, hastanın ağız ve çene yapısına uygun olarak sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşması için diş doktoru tarafından karar verilen bir dizi işlemi ifade eder. Gülüş estetiği ile hastanın özgüveni yüksek bir gülüş elde etmesi sağlanırken aynı zamanda dişlerinin sağlıklı olması için gerekli işlemler yapılır.

Gülüş estetiği olarak ifade edilen tedavi yöntemi aslında; diş beyazlatma, implant tedavisi, zirkonyum kaplama, dolgu ve kanal işlemleri gibi tedavi yöntemlerinin birkaçını veya tamamını içerebilir.

Cadde Dental Gülüş Estetiği Tedavilerini Nasıl uyguluyor?

Cadde Dental olarak bütün tedavi organizasyonlarını, implant tedavileri ve gülüş estetiği özelinde planlamak için yıllardır çalışıyoruz. Kliniğimizde, dünyada çok az diş hastanesinin sahip olduğu teknolojilere sahibiz. CAD/CAM destekli laboratuvarımız ve 3 Boyutlu dental tomografi cihazlarımız ile hekimlerimizin yeteneklerine somut katkılar sağlıyoruz. Bu sayede hata olasılığı en aza inerken aynı zamanda hastanın alacağı tedavilerde sürprizlerden uzak kalmış oluyoruz.

Hasta kliniğimize başvuru yaptığında kendisiyle sahip olmak istediği gülüş ve ağız/diş yapısı hakkında değerlendirme yapıyoruz. Eğer hekim onay verirse tedavi süreci başlıyor. Tedavi sürecinde dişlerin uyumlu ve aynı renkte olabilmesi için ekibimiz itinayla çalışıyor.

Süreci özetlersek; hasta kliniğe geldikten sonra hekimimizle görüşüyor. Hekimlerimiz hastanın 3 Boyutlu diş ve ağız görüntüsünü alıyor ve değerlendiriyor. Ardından diş ve çevresindeki kemik yapısına uygun tedavinin gerçekleşmesi için tedavi başlıyor. Bu noktada zirkonyum kaplama veya implant tedavisi gibi işlemlere başlanıyor. Süreci ağızın iyileşme süresine göre mümkün olduğu kadar verimli değerlendiriyoruz. Yurtdışından ve Türkiye’nin çeşitli illerinden kliniğimize gelen hastalarımızın aksaklık yaşamaması için tüm ekip olarak koordineli bir şekilde tedavi sürecini planlıyoruz.

İmplant Markaları ve Önemi
Günümüzde kullanımı git gide artan implant uygulamalarının çok tercih edilmesiyle rekabeti de artmıştır. Şu anda bilenen implant markalarının sayısı yaklaşık 600 civarında bulunmaktadır. Bu imlant markaların üretilirken 100 e kadar değişik dizayn kullanılmaktadır. Gittikçe ilerleme gösteren bu sektörde birçok çeşitte marka ve değişik dizaynların kafa karıştırıcı olması yanında hepsi aynı amaca hizmet ettiği için pek de bir farklılık göstermemektedir. Ön muayenede hastaların kemik ve çene yapısı incelendikten sonra hekim tarafından uygun implant seçilir ve bu yönde tedavi başlanır. Geniş ve dar çaplı, uzun ya da kısa olarak implant çeşitleri bulunmaktadır.
Dental implantlar, diş protezi için tercih edilen seçenek olarak ortaya çıktıkça, Cadde Dental yaklaşımı dental implant tedavisi için tercih edilen model haline gelmiştir. Uzman ekibimiz, hastalarımıza uygun bir şekilde güzel gülümsemeler oluşturmak için, tam donanımlı, tesis içi bir laboratuarla tek çatı altında birlikte çalışır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.