DOLAR 32,5380
EURO 34,8711
ALTIN 2.488,58
BIST 9.587,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

GTA San Andreas’ta dünya rekoru kırıldı

13.10.2019
A+
A-

“Powdinet” takma adı ile tanınan ve rekorun sahibi olan kişi, Reddit üzerinden bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada eriştiği başarıyı polis motoruna bağlayan oyuncu, 43 adımda oyunu bitirmeyi başardı.

Oldukça zahmetli olan bu yöntem, GTA San Andreas hemen bitirme rekorunu 4 saatten 26 dakikaya çekti. Hem yazılı hem de görüntülü olarak anlatılan yöntemi siz de deneyebilirsiniz.

Böyle bir taktiği bulmak için 3 yıldır çalıştığını söyleyen Powdinet, neden böyle bir olayın yaşandığına dair bazı bilgiler verdi. 26 dakikada bitirme taktiğini aslında 1 ay önce bulduğunu belirten rekortmenin olaya ilişkin sadeleştirilmiş açıklaması şu şekilde:

“ ön etiketine sahip olan kod, bu hata sayesinde 3 birim ilerleyerek birimine ulaşıyor. İşlem kodu olarak [email protected] göstergesini kullanan , bünyesinde yer alan şimdiki zaman konseptini  birimine kullandırtıyor.”

Buradan anlaşıldığı üzere kendi yapısında yer almayan konsepti kullanan  birimi, oyuncunun bir anda başka bir zamana geçiş yapmasını sağlıyor. Dilerseniz dünya rekorunun kendisine aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.