DOLAR 32,5282
EURO 34,8785
ALTIN 2.435,87
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Sony, PlayStation 5 konusunda geri adım attı

25.10.2019
A+
A-

Sony, PlayStation 5 konusundaki iddialı açıklamasını bu kez bir röportajda veya basın açıklamasında yapmadı. Kıdemli Bulut Yazılım Geliştirme Mühendisi arayışı için yayınladığı bir iş ilanı ile duyurdu.

Sony ilan açıklamasında başvuru yapan kişiler için “2020 yılında çıkacak olan dünyanın en hızlı oyun konsolu PlayStation 5 için çalışan seçkin bir ekibin liderlerinden birisi olacaksınız” ifadesini kullanıyor.

PS 5’in Xbox Scarlett’ten daha güçlü olacağını gösteren bu ifade markanın kendi ürününü ön plana çıkardığını düşündüğümüzde gayet normal görünüyor. Ancak, Japon teknooji devi bu konuda geri adım attı.

İş ilanındaki bu ifade haber sitelerinde hızlı yayıldıktan sonra kaldırıldı. Şu anda ilanda PS 5 konusunda herhangi bir detaya yer verilmediğini görüyoruz. 2020 yılının Aralık ayında tanıtılacak konsoldan beklentileriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.