DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

GTA 6 görüntüleri sızdırıldı iddiası ortaya atıldı

13.09.2019
A+
A-

GTA 6 görüntüleri olduğu iddia edilen fotoğraflar bir Reddet kullanıcısı tarafından sızdırıldı.  Yukarıdaki üç farklı görselde oyunun içinden bir karakter, bir otomobil ve piste inen bir uçak görülüyor.

Bu görüntülerin gerçek olup olmadığını bilmiyoruz ancak bu iddayı paylaşan kişinin kısa süre içinde hem paylaşımı silindi hem de hesabı. Bu ise ortaya attığı iddiayı daha da kuvvetlendirdi.

GTA 6 ne zaman çıkıyor?

Görsellere bakıldığında kamera açıları, haritaların konumları ve görüntülerin eski oyunlardan öğeler içeriyor olması sızıntının sahte olmasını güçlendiriyor olsa da yine de ümit etmekte yarar var.

Bu yılın başlarında ortaya atılan iddialar ile oyunun 2019 ile 2022 tarihleri aralığında çıkacağı söylenmişti. Beklentilerin de o yönde geliştiğini söylesek yanılmayız. İddialar var fakat bu iddiaları destekleyecek resmi bir açıklama henüz bulunmuyor.

Aslında şirketin Red Dead Redemption 2‘nin çıkmasının ardından GTA 6’yı onaylaması ve bu tarihten sonra 22 ay içinde oyunu çıkarması bekleniyordu.  Bu da Ağustos 2019 tarihine denk geliyordu ancak onay alınmadı ve yayınlanma tarihi de  sonraki yıllara kaldı gibi duruyor.

Şirketten resmi bir açıklama gelmeden bu tip sızıntı ve iddialara daha çok maruz kalacağız diyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.