DOLAR 32,5026
EURO 34,5398
ALTIN 2.497,12
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Göz torbalarınızdan böyle kurtulun! Hiç iz kalmıyor

09.09.2020
A+
A-

ABONE OL

Göz kapaklarında hem altta hem de üst bölgede torbalanma ve sarkmalar oluşabiliyor. Deformasyon oluşmuş ise torbalanmaya neden olan fazla yağların alınarak kas yapısının düzeltilmesi gerekir.

Göz kapağı estetiği nasıl yapılır

Göz kapağı estetiği nasıl yapılır?

Bu operasyonların uygulanışı kişiden kişiye değişir. Bazen sadece deri almak yeterli olabilirken bazen de komple tüm deformasyonlara müdahale etmek gerekebilir.

Lokal veya genel anestezi ile yapılabilir. 2-3 gün içinde dikişler alınır ve iyileşme 4-6 gün içinde gerçekleşir.

Operasyon sonrası dördüncü günde hasta, iş ve sosyal yaşantısına rahatlıkla döner.

Üst göz kapağı estetiği sonrası iz kalır mı

Üst göz kapağı estetiği sonrası iz kalır mı?

Üst göz kapağı; estetik cerrahide hemen hemen hiçbir izin kalmadığı bölgedir. Aynı operasyonda bazen orta yüz veya yanak kenarlarına da müdahaleler gerekebilir. Bu bölgelerde kaz ayakları için işlem yapılabilir.

Göz kapak estetiği bazen sadece alt, sadece üst bazen de her iki kapağa aynı anda yapılabilir.

Üst göz kapağı derisinde bollaşma ilerleyen yaşlarda kasların incelmesi nedeniyle başlar. Alın ve kaşlarda aşağı doğru sarkmalar göz kapağının da bollaşmasına neden olur.

Göz altında çukur, deformasyon veya morluk fazla ise göz kapaklarından çıkardığımız fazla yağları bu bölgelere koyup bu bölgenin desteklenmesi sağlanabilir.

Özellikle göz çevresinde yaş ile birlikte yer çekimi etkisiyle aşağıya doğru sarkma, yanaklarda yarık, dokuların aşağıya çekilmesi gibi deformasyonlar sıklıkla görülür.

Bu bölgenin dolgun görünmesi için hiyalüronik asitle desteklenmesi veya yağ ile doldurulması daha genç, dinamik bir ifade kazandırır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.