DOLAR 32,3294
EURO 35,1232
ALTIN 2.302,47
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

GoT karakteri Jon Snow, Marvel evrenine katılıyor!

25.08.2019
A+
A-

Disney, dizinin sona ermesi ile birlikte Game Of Thrones’dan genç bir yetenek kaptı. Ayrıca Disney, David Benioff’u ekibine kattığını doğruladı. David Benioff, Game Of Thrones’in yaratıcılarından biriydi ve dizi sorumlusu olarak çalışmıştı.

Game Of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen’i oynayan Emilia Clarke, geçen yılki Solo: Bir Yıldız Savaşları Hikayesi’nde Han Solo’nun ilgi duyduğu kadın Qi’ra karakterini canlandırmıştı.

Bununla birlikte, Harington, şu ana kadar Hollywood dünyasına girme şansını hiç bulamadı. Bunun en büyük sebeplerinden biri son 10 yılını Game Of Thrones dizisinin çekimleri için harcamış olmasıydı.

MCU (Marvel Sinematik Evren) için çok zor bir hafta oldu diyebiliriz. Çarşamba günü Sony, Örümcek Adam filmini MCU’dan ve Yenilmezler’den uzaklaştırabilmek için Disney ile olan ortaklığını sona erdirebileceğini duyurmuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.