DOLAR 32,2726
EURO 34,7994
ALTIN 2.411,93
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

GoPro Hero 7 Black Uzun Kullanım Testi GoPro Hero 7 Black Uzun Kullanım Testi videosu ile karşınızdayız. GoPro Hero 7 Black özellikleri ile…

13.04.2020
A+
A-

Daha önce hem ön incelemesini yaptığımız hem de kutusundan çıkardığımız Hero 7 Black modeliyle birlikte epey bir zaman geçirdik. GoPro Hero 8 Black modelinin satışta olduğu şu günlerde, GoPro Hero 7 Black kullanıcısına ne gibi avantajlar sunuyor?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri GoPro Hero 7 Black Uzun Kullanım Testi videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

GoPro Hero 7 Black özellikleri

Aksiyon kamerası denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri de hiç kuşkusuz GoPro. GoPro, Eylül 2018’de karşımıza en yeni aksiyon kamerası ile çıktı. Tanıtıldığında GoPro Hero 7 Black özellikleri ile pazara damga vuran modellerden biri oldu. Üzerine GoPro Hero 8 Black çıksa da bu model halen daha merak ediliyor. Bu arada Hero 8 Black modelini kutusundan çıkardığımız videoyu da aşağıda izleyebilirsiniz.

GoPro Hero 8 Black kutusundan çıkıyor
GoPro Hero 8 Black kutusundan çıkıyor

GoPro Hero 8 Black kutu açılışı videosu ile karşınızdayız. Ekim 2019’da tanıtılan aksiyon kamerası nihayet ShiftDelete.Net ofisine geldi. GoPro Hero 8 Black özellikleri ile neler sunuyor?

Şimdi gelelim Hero 7 Black’in özelliklerine.

Bu aksiyon kamerası da tıpkı Hero 6 gibi 4K 60 FPS video kaydı yapabiliyor. HyperSmooth teknolojisi ile gelen kamera görüntü sabitleme konusunda da başarılı. Kameranın çektiği 4K videoların bitrate oranı 78 Mbps. Tabii çözünürlük düştükçe kare saniye oranı artıyor. 2.7K çözünürlükte 120 FPS ve Full HD çözünürlüğünde 240 FPS video kaydı gerçekleştirebiliyor.

12 Megapiksel çözünürlüğünde bir kamera ile gelen kamera RAW çekim yapabiliyor. Ayrıca SuperPhoto Auto HDR özelliği de kamerada mevcut. Harici mikrofon girişinin yer aldığı Hero 7 Black canlı yayın yapabiliyor. Tabii burada hatırlatalım, harici mikrofon doğrudan cihaza bağlanmıyor. Bunun için adaptör satın almak şart.

Daha fazla bilgi için GoPro Hero 7 Black UKT videomuzu izlemeyi ihmal etmeyin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.