DOLAR 32,5681
EURO 34,8878
ALTIN 2.438,54
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Google, Yılın En İyi Mobil Oyununu Seçiyor! Hemen Girip Oy Kullanabilirsiniz

02.11.2022
A+
A-

ABD merkezli teknoloji devi Google, Android ekosistemi için oluşturduğu uygulama mağazası Play Store’da yeni bir etkinlik başlattı. “Kullanıcıların Seçtiği Oyun” isimli bu etkinlik, adından da anlaşılabileceği üzere 2022 yılının en iyi oyununun seçilmesini sağlıyor.

Google, bu etkinliği her yıl gerçekleştiriyor. Böylelikle Android telefon kullanıcıları, yılın en iyisini bizzat kendileri belirliyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve Google Play Store’daki etkinlikte aday olarak gösterilen oyunlara bakalım.

2022’nin mobil oyunu anketinde aday olarak gösterilen oyunlar:

Google play store

Apex Legends Mobile Diablo İmmortal Rocket League Sideswipe MY HERO ULTRA IMPACT Kingdom Maker Ni no Kuni: Cross Worlds Gun & Dungeons Dislyte Tower of Fantasy

Google tarafından yapılan açıklamalara baktığımızda; yılın oyunu etkinliği için dokuz oyunun aday olarak gösterildiğini görüyoruz. Peki bu ankete nasıl katılacaksınız? Gelin şimdi de nasıl oy vereceğinize yakından bakalım.

Kullanıcıların Seçtiği Oyun anketinde oy kullanmak için yapmanız gerekenler:

Google

Adım #1: Google hesabınıza giriş yapın. Adım #2: Buradaki bağlantıya tıklayın. Adım #3: Desteklediğiniz oyunun altındaki “Oy Ver” seçeneğine dokunun.

Anket sayfasında yer alan bilgilere baktığımızda; oylamanın 14 Kasım 2022’ye kadar devam edeceğini görüyoruz. Ayrıca oy verdiğiniz oyunu da bu tarihe kadar değiştirebileceksiniz. Google, kazanan oyunu ise 30 Kasım‘da açıklayacak. 

Peki sizin favoriniz hangi oyun?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.