DOLAR 32,3633
EURO 34,6915
ALTIN 2.392,12
BIST 10.162,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Google Pixel 4a performans testinde! İşte sonuçlar Tüm detayları ortaya çıkmasına karşın henüz tanıtılmayan Google Pixel 4a performans testi ile karşımızda…

14.05.2020
A+
A-

Cihaza şiddet veren Snapdragon 730, 8 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci. Kryo 470 çekirdeklerinden oluşan bu işlemci, Adreno 618 grafik birimini bünyesinde barındırıyor.

Performans testine baktığımızda Pixel 4a’nın bir takım testlerde Snapdragon 845 işlemciden zorlama alan Pixel 3’ü geride bıraktığını görüyoruz. AnTuTu testinde ise takriben 10 bin puanlık bir ayrım laf konusu. Tahmin edebileceğiniz gibi Snapdragon 855 – 865 işlemcilerden zor alan amiral gemileri ile bu cihazı kıyaslamamız o kadar olası değil.

Fakat satışa sunulacağı fiyatı göz önünde bulundurarak: Pixel 4a’nın fiyat performans konusunda kullanıcıların beğenisini kazanacağını söyleyebiliriz.

Google Pixel 4a performans testi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.