DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Google Pixel 3 XL RAM kapasitesi belli oldu!

09.08.2018
A+
A-
Xiaomi Android P dağıtımına başladı!

Kullanıcılarına yapmış olduğu sürpriz ile müjdeli haberi veren Xiaomi, bugün Android P sürümünün dağıtımına başladı. Kullanıcılar, Android P’nin tüm yeniliklerinden yararlanabilecekler.

Çin’de yapılan test sırasında yeniden gün yüzüne çıkan Google Pixel 3 XL‘ın RAM kapasitesi belli oldu. Günümüz akıllı telefonlarına kıyasla biraz daha düşük RAM kapasitesine sahip olacağı tahmin edilen Pixel 3 XL’da 4GB‘lık bir bellek bulanacağı iddia ediliyor.

Google Pixel 3 XL

Pixel 3 XL RAM kapasitesi belli oldu!

Daha önceden de yapılan sızıntılarda yeni amiral gemisinin 4GB bir belleğe sahip olduğu iddia edilmişti. Kutudan Android P ile çıkacak olan Pixel 3 XL yaklaşık 2 ay sonra tanıtılacak. Kuşkusuz yılın en çok merak edilen akıllı telefonlarından biri olan Google Pixel 3 XL18.5:9 en boy oranıyla kullanıcılarla buluşacak. Ayrıca bu ekranın çözünürlük değerinin ise 1440 x 2960 olduğunu belirtelim.

Bildiğiniz üzere Samsung, Note 9′da 6GB’lık bir belleğe yer vermekte. RAM konusunda rakinin biraz gerisinde kalan Pixel 3 XL, testler sonucunda aldığı puana bakacak olursak, Galaxy Note 9‘dan aşağı kalır bir yönü yok. Performans açısından kullanıcıları tatmin edecek olan Pixel 3 XL, hakkındaki tüm gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.