DOLAR 32,2686
EURO 34,7391
ALTIN 2.399,50
BIST 10.167,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Google Pixel 3 XL ile çekilen fotoğraflar ortaya çıktı!

23.08.2018
A+
A-

Google Pixel 3 XL, tanıtım günü olan 4 Ekim‘de ortaya çıktığında pek kimseye sürpriz olmayacak gibi görünüyor. Hemen her gün telefonun yeni detayları ve görüntüleri ortaya çıkıyor. Şimdi de Pixel 3 XL, eskilerinin gerçekliğini kanıtlayacak yeni görüntülerle karşımıza çıktı. Ancak en önemli sızıntı bir kullanıcının Instagram hesabında paylaştığı, Google Pixel 3 XL ile çekilmiş fotoğraflar oldu.

Google Pixel 3 XL tek kamerayla nasıl fotoğraflar çekiyor?

Fotoğrafları Koroshev isimli, Londra‘da yaşayan bir Rus Pixel 3XL kullanıcısı çekmiş ve Instagram hesabında paylaşmış. Fotoğraflara bakıldığında tek kameranın oldukça yeterli olduğu hatta Pixel 3 XL‘ın çektiği fotoğrafların oldukça kaliteli göründüğünü söylemek gerekiyor. Google Pixel 3 XL görüntülendi! Tabii ki Instagram‘a yüklenen fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor. Bu yüzden telefonun DxOMark sonuçları daha sağlıklı bir sonuç verecektir. Kullanıcı kamerayla birden fazla modda fotoğraf çekerek nasıl sonuçlar verdiğini de test etmiş.

Pixel 3 XL’ın yeni görüntüleri de ortaya çıktı!

Paylaşılan son görüntülerle birlikte Pixel 3 XL tam anlamıyla karşımıza çıkıyor. Gerçekten de iPhone X‘de yer alan çentiğin aynısı telefona yerleştirilmiş dersek yanılmış olmayız. Google‘ın daha telefon çıkmadan çentik konusunda çok fazla eleştiri aldığını da hatırlatalım. google pixel 3 xl   Bunun dışında telefon, Android‘in materyal tasarım öğelerinin vücut bulmuş hali denilebilir. Bundan önceki Pixel cihazlarda bu sade ama çarpıcı tasarımla fark yaratıyordu. Telefonun kutu içeriği ise şöyle: Bir adet type-c uçlu kulak içi kulaklık, type-c-3.5 mm jak dönüştürücü, type-c şarj kablosu ve adaptörü, usb-type-c dönüştürücü.

Google Pixel 3 XL tanıtılmadan karaborsaya düştü!

Pixel 2 XL‘ta da kulaklık girişi yoktu o yüzden bu durum sürpriz olmadı. Ancak Google, kutu içeriğine bu sefer kulaklıkta eklemiş. Uzun yıllardır daha uygun fiyatlar sunabilmek adına telefonlarına kulaklık koymayan firma bu alışkanlığını kırmışa benziyor. Telefonun şimdiye kadar ortaya çıkan teknik özellikleri ise şöyle6.7-inç boyutunda ve 1440×2960 çözünürlüğünde ekran, Snapdragon 845 işlemci, Adreno 630 grafik işlemci, 4GB RAM, 64GB ROM, 12.2 Megapiksel arka kamera, 8.1 Megapiksel selfie kamerası3,430 mAh boyutunda pil ve tabii ki Android 9 Pie işletim sistemi. Peki siz Google Pixel 3 XL ile çekilen fotoğrafları nasıl buldunuz? Tek kamera ile gösterdiği performansı yeterli buluyor musunuz?   

The post Google Pixel 3 XL ile çekilen fotoğraflar ortaya çıktı! appeared first on Teknoloji Haberleri – ShiftDelete.Net.

]]>

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.