DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

Google Pixel 3 hakkında her şey!

12.08.2018
A+
A-
Vivo NEX S parçalandı, Oppo Find X ile kıyaslandı!

2018 yılına damgasını vuran çerçevesiz ekran tasarımının geldiği son nokta olan Vivo NEX S parçalarına ayrıldı. Açılabilir kamerasıyla dikkat çeken iki model olan Vivo NEX S ve Oppo Find X kıyaslandı.

Bu yılın en çok merak edilen akıllı telefonlarından biri olan Pixel 3, hakkında şu ana kadar birçok söylenti haberleri yapıldı. Yapılan haberlerle yeni amiral gemisinin teknik özellikleri de yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan videoyla Pixel 3 XL, çalışırken görüntülendi. Android Pie kurulu olan modelin arayüzünün, Pixel 2 ile neredeyse aynı olduğunu görünüyor. Aşağıdan söz konusu videoyu izleyebilirsiniz.

Yapılan sızıntılarla Pixel 3‘ün birkaç önemli özelliği de netlik kazandı. Kullanıcılara yeniden kaliteli bir akıllı telefon deneyimi sunacak olan Google, rakiplerini geride bırakmak istiyor.

Pixel 3 Özellikleri

-İşlemci: Snapdragon 845

-Bellek: 6 ve 4 GB RAM

-Depolama: 64 ve 128 GB

-Grafik işlemcisi: Adreno 630

-Batarya: 3.430mAh

-Arka Kamera: 12.2 Megapiksel (4032×3024)

-Ön Kamera: 8.1 Megapiksel (3280×2464) Çift ön kamera

SlashLeaks tarafından sızdırılan bilgilerle, Pixel 3 kutu içeriği de gün yüzüne çıkartıldı. Sızıntıyla, yeni telefonun tasarım hatları da netlik kazanmış oldu. Pixel 3 XL‘a ait olan görsellerde yeni modelin arka yüzeyinde bir parmak izi okuyucusunun bulunduğu gözlemleniyor.

Ekran çentiği bulunduran cihazda 3.5 mm ses girişi mevcut değil. Arkada ise çift kamera değil tek kamera yer alıyor. Akıllı telefonun kutusundan USB Type-C kulaklıklar ile birlikte çıkacağı da belirtmek gerek.

Google Pixel 3 XL özellikleri de fotoğraflar üzerinden onaylanmış durumda. Buna göre cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformundan alıyor. Ek olarak cihaz, 4 GB RAM ile birlikte gelecek. Tahmin edeceğiniz üzere cihaz kutusundan Android 9 Pie mobil işletim sistemi yüklü olarak çıkacak. Pixel 3 XL’ın 6.7 inç’lik ekranı ise 1440 x 2960 çözünürlükte ve 494 piksel yoğunlukta olacak. Ayrıca son raporlara göre Pixel 3 modelinde ekran çentiği bulunmadığında altı çiziliyor.

Pixel 3 çıkış tarihi ve fiyatı!

Google’un yeni amiral gemisinin ne zaman piyasaya çıkacağı büyük bir merak konusu. Fakat Google’a yakın kaynaklardan gelen raporlara göre, yeni modelin 4 Ekim 2018 tarihinde kullanıcılar ile buluşması bekleniyor. Pixel 3 yaklaşık olarak, 900 dolara satışa çıkartılması beklenirken, Pixel 3 XL modeli içinse belirlenen fiyatın 1000 dolar olduğunu da belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.