DOLAR 32,3603
EURO 34,6712
ALTIN 2.394,20
BIST 10.188,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Bu hafta vizyona giren filmler: 6 Temmuz

06.07.2018
A+
A-

Ant-Man ve Wasp

Vizyon tarihi 6 Temmuz 2018 (1s 58dk)
Yönetmen Peyton Reed
Oyuncular: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas
Tür Aksiyon, Bilimkurgu, Macera
Ülke ABD

Ant-Man ve Wasp, hem iyi bir baba hem de süper kahraman olan Scott Lang’ın geçmişindeki sırları çözmek için Wasp ile işbirliği yaparak verdiği mücadeleyi konu ediyor. Scott Lang, Yenilmezler’in savaşında yer almanın sonuçları ile hem bir süper kahraman, hem de bir baba olarak boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır.

Yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Peyton Reed’in üstlendiği filmin senaryosunda bu kez başrol Paul Rudd’un da imzası bulunuyor. Devam halkasında, orijinal Wasp iken kuantum boyutunda kaybolan, Dr. Hank Pym’in eşi Janet Van Dyne rolünde 3 Oscar adayı Michelle Pfeiffer boy gösterirken, “Justified” ile Emmy’e aday gösterilen Walton Goggins, Oscar adaylığı bulunan Laurence Fishburne ve Randall Park gibi isimler de yer alıyor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.