DOLAR 32,4150
EURO 34,8024
ALTIN 2.404,36
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Google Pixel 2 kamerası güncellendi

23.10.2018
A+
A-

İlk olarak göze çarpan yeniliğin, yenilenmiş kullanıcı arayüzü olduğunu görmekteyiz. Pixel 3 üzerinde mevcut olan kamera arayüzünün aynısı, Pixel 2’ye de sunulmuş durumda. Yeni arayüzde, iOS kullanan cihazlardan alışkın olduğumuz kaydırmalı mod seçici öne çıkıyor. Daha önceden portre modu gibi, farklı modlara geçebilmek için seçenek işaretleme özelliğinden daha pratik olan kaydırmalı menü, size daha akıcı bir kamera deneyimi sunuyor.

Google Pixel 3 hakkında her şey!

Google Pixel 3 hakkında tüm bilinmesi gerekenleri sizler için bir araya getirdik. Google’un yeni amiral gemisi hangi özelliklere sahip olacak?

Şimdilik sadece Google Lens kısayolunu ve yeni arayüzü Pixel 2 sahipleri ile buluşturan Google, henüz Pixel 3’te bulunan gece görüşü ve en iyi kare modunu Pixel 2 sahiplerine sunmadı. Bu özellikler, 6.1.013 versiyonlu Google Kamera uygulaması ile, ikinci nesil Pixel cihazlara da gelecek.

Gece görüşü ve en iyi kare özellikleri nelerdir?

Gece görüşü, Google etkinliğinde Pixel 3 ile tanıtılan bir mod. Yapay zeka kullanılarak karanlık fotoğrafların ışıklandırmaları düzenlenmekte.
En iyi kare modu ise yine yapay zeka kullanılarak, çekmiş olduğunuz fotoğrafların arasında en iyi kareyi otomatik olarak seçen bir algoritma.

Capture smiles, not blinks. With Top Shot, Pixel 3’s camera is smart enough to know a good photo when it sees it. #madebygoogle pic.twitter.com/WeVI1yojDZ

— Google (@Google) October 9, 2018

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.