DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Android P beta nasıl yüklenir?

09.05.2018
A+
A-

Google I/O 2018 etkinliğinde daha fazla yeniliği gösterilen Android P özellikleri ile heyecan yaratmayı başardı. Öte yandan, Android P final sürümü için daha aylarca beklememiz gerekiyor. Beklemek istemeyenler ise uyumlu telefonlarına Android P betasını hemen şimdi yükleyebilir.

Google tarafından tüm geliştiricilere ve meraklı kullanıcılara sunulan Android P genel betası sadece Google Pixel değil; Sony Xperia XZ2, Nokia 7 Plus ve Essential Phone gibi cihazlara da yüklenebiliyor.

İşte, Android P beta sürümünü yüklemek için izlemeniz gereken adımlar.

Android P beta yükleme adımları

1 . İlk olarak https://www.google.com/android/beta adresine gidin. Uygun cihazları görmek ve indirme işlemini gerçekleştirmek için Google hesabınız ile oturum açın.

2. Aşağıya doğru kaydırarak cihazınızı fotoğrafı ile kolayca bulun. Cihazın altındaki mavi tuşa tıklayın.

3. Şartlar ve koşulları okuyup onaylayın (Evet, genelde okumuyoruz). Tüm verilerinizin silineceği şeklindeki uyarıya dikkat edin. Bu sebeple önceden tüm önemli verilerinizi yedeklemenizi öneriyoruz.

4. Bu noktada Android P beta programına katılımınızın onaylandığına dahil bir mesaj alacaksınız. Eğer yazılım güncellemesi bildirimi kısa süre içerisinde gözükmezse Ayarlar > Sistem > Sistem Güncellemesi menüsüne gidin ve güncellemeleri el ile kontrol edin.

5. Bildirim sonrasında indirme işlemini onaylayın ve 1.2 GB boyutundaki dosyanın inmesini bekleyin. Güncelleme işlemi sonrasında akıllı telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekeceğini hatırlatalım.

Uyumlu Android akıllı telefonlara Android P beta yüklemek için Google Developer portalını da kullanabilir ve ne yaptığınızı biliyorsanız bu işlemleri farklı şekilde de gerçekleştirebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.