DOLAR 32,3826
EURO 34,7785
ALTIN 2.394,72
BIST 10.241,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Google, iPhone SE’yi gözüne kestirdi Geçtiğimiz günlerde performans testi ile karşımıza meydana çıkan Google Pixel 4a fiyatı konusundaki yeni iddialar…

15.05.2020
A+
A-

Google Pixel 4a bir süredir ayrı sızıntılarla karşımıza çıkıyor. Kısa vakit içerisinde tanıtılması beklenen cihazın birçok özelliği yaklaşık olarak iyice netleşti. İsabetli sızıntılarıyla bilinen Twitter kullanıcısı Evan Blass kadar sızdırılan resmi afişler göz önüne alındığında cihazın fiyatının 399 dolar olarak sunulması bekleniyordu. Hemen ise cihazın fiyat politikası konusunda değişikliğe gidileceği iddia ediliyor.

Google Pixel 4a fiyatı beklenenden ucuz olabilir

9to5Google editörlerinden Stephen Hall’ın iddialarına tarafından Google bu sefer 64 GB dahili depolama seçeneğinden vazgeçecek. Stephan Hall’a kadar Google Pixel 4a 128 GB dahili depolama seçeneğiyle karışımıza çıkacak ve cihazın fiyatı 349 dolar olacak. Söylediklerinin bambaşka raporlara dayandığını bahis eden Hall, her iki söylentinin de dürüst kaynaklardan geldiği ön görülürse Google’ın 399 dolarlık fiyat etiketini, İPhone SE’den nedeniyle değiştirmiş olabileceği düşünülüyor.

Geçtiğimiz ay tanıtılan yeni iPhone SE ile rekabet etmek isteyen Google, olası ihtimallere kadar daha düşük bir fiyat politikası ile karşımıza çıkacak. Kısa zaman içerisinde tüm detayların da netleşmesi bekleniyor.

Beklenen Google Pixel 4a özellikleri!

– Qualcomm Snapdragon 730 işlemci

– 6 GB RAM (Farklı seçenekler de olması bekleniyor.)

– 8 Megapiksel layık Sony IMX355 sensörü ile gelen ön kamera

– 12.2 Megapiksel layık Sony IMS363 sensörü ile gelen arka kamera

– 2.340 x 1.080 piksel Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekran

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.