DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Google I/O 2018 Canlı yayın!

08.05.2018
A+
A-

Etkinlikte 2015 yılından bu yana CEO’luk görevini yürüten Sundar Pichai sahne alacak. Google’ın en yeni gelişmelerini bizlere aktaracak. Biz de hem canlı bağlantılar hem de yorumlarımızla karşınızda olacağız.

Yapay Zeka duyuruları yapılabilir!

Son yılların en çok konuşulan konularının başında yapay zeka var. Bu konuda da, Google I/O canlı yayın sırasında bu konuda da gelişmeler olabilir. Google, yapay zekanın, şirketin geleceğinin gizli sosu olacağını düşünüyor.

Google Assistant ile sesli ve yazılı etkileşim, Google Translate ile yazı ve nesne üzerinden tanımlama yaparak çeviri elde edebilme, google Lens ile nesne ve görüntü tanımlayabilme gibi özellikler çok daha işlevsel hale getiriliyor.

DeepMind araştırma şirketi ve Waymo otonom araç birimlerinin alınması gibi çalışmalar, yapay zeka için yapılan hamleler arasında. I/O etkinliğinde, tüketici ve geliştirici odaklı duyurular yapılabilir. Bunların başında, Google Lens güncellemeleri geliyor.

TensorFlow platformu ve Tensor Processing Unit birimleri hakkında da yenilikler anlatılabilir. Bu iki birim ve teknoloji, Google’ın yapay zeka eğitim sistemlerinin merkezinde yer alıyor. Yeni bir ürün yerine, hazırda olan teknolojilerdeki yenilikler anlatılabilir!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.