DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Mount & Blade 2 Bannerlord hakkında yeni bilgiler!

16.02.2018
A+
A-

Ankara merkezli dünyaca ünlü oyun geliştiricisi TaleWorlds, uzun zamandır yeni oyunu Bannerlord üzerinde çalışıyordu. Çok detaylı bir dünyaya sahip olan oyunun detayları açıklanmaya devam ediyor. Şirket tarafından Steam‘de yayınlanan blog yazısıyla birlikte oyun dünyasının detayları daha net şekilde ortaya çıkmaya başladı.

Geliştirici blog’u kısım 2 ile birlikte oyundaki imparatorluk sistemine detaylıca değiniliyor.

”Selamlar Kalradya savaşçıları!”

Firma, buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz yazısında oyunda devletlerin nasıl yönetileceğini açıklıyor.

Yazının devamında ise ”İmparatorluk,  güçlü ağır süvarileri, dayanıklı mızrakçıları ve avcıları mevzilendirecek, ve geliştirilmiş komuta sistemimiz, oyunculara karma silahlarla deneyim şansı verecektir. Geniş bir birliği bir çırpıda etkisiz hale getirebilmenin şok etkisi gibi moral hesaplamalarındaki iyileştirmeler, yan taarruz gibi taktikleri daha etkili yapabilir.

İmparatorluk katafraktları aynı zamanda, Vlandia ezici güçlerinden daha fazla fayda gördüğü, daha dikkatli planlanmış fırsatçı saldırılar için tasarlanmışlardır. İlk ortaçağ silahlarından daha sonraki bir döneme ait olduklarından, onlara iki elli kontos mızrağı vermemiz biraz tarihin dışına çıkmaktadır ancak biz bunun, oyuna ilginç bir çeşitlilik katacağını düşünüyoruz.

Kalkansız katafraktların yapacağı ön saldırı, füze ateşleri tarafından kolayca bozguna uğratılabilir fakat düşmanın destek füze birlikleri olmazsa, kontos mızrağının ekstra erişimi yıkıcı olabilir. Hızlı hareket halindeki attan savrulan ağır gürzler de ezici bir darbe verebilir. ” ifadelerine yer veriliyor.

Çok gecikti

Oyun, hem Türkiye’deki hem de tüm dünyadaki oyuncular tarafından merakla bekleniyor. Ancak, tüm meraka ve uzun geliştirme çalışmalarına rağmen, oyunun çıkış tarihi hakkında hiçbir bilgi verilmiyor.

Oyuncular, ‘‘Skyrim’den Bu Yana En İddialı Sandbox RPG” olarak tanımlanan Bannerlord’u her şeye rağmen beklemeye devam ediyor.

::Bannerlord’un deataylı dünyası hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.