DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Google CameraX için bir Çinli’den daha destek aldı

20.09.2019
A+
A-

Google CameraX desteğini duyuran OPPO etkinlikte, Reno 10x Zoom modeli üzerinden OPPO’nun görüntüleme teknolojisini ve CameraX’in desteklediği özellikleri paylaştı. Yeni çözümlerin, Reno 10x Zoom ile birlikte OPPO Reno2 gibi bir dizi OPPO modeli tarafından destekleneceği açıkladı.

CameraX ürünü, yazılımcıların kamera deneyimlerini ve özelliklerini geliştirmelerini sağlayan bir Android çözümü olarak karşımıza çıkıyor. Yazılımcılar artık OPPO akıllı telefonlarla da bu geliştirmeleri yapabilecekler.

CameraX’in OPPO akıllı telefonlara entegrasyonu ile iki satırdan daha az kod satırı uygulayarak OPPO’nun önde gelen görüntüleme teknolojilerinden faydalanabiliyor. Böylece akıllı telefon modellerine özgü kodlara gerek duyulmadan uygulama deneyimleri geliştirilebilecek.

OPPO, GDD China 2019’da Reno 10X Zoom akıllı telefonun yeni özelliklerinin tanıtımını yaptı. OPPO standını ziyaret eden kullanıcılar, CameraX özelliğinin yanı sıra OPPO’nun Beauty Mode ve HDR gibi gelişmiş kamera özelliklerinden de yararlanarak yüksek kaliteli fotoğraflar çekme deneyimi yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.