DOLAR 32,4666
EURO 34,7738
ALTIN 2.441,31
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Google, 2020 Yılının En İyi Mobil Oyun ve Uygulamalarını Duyurdu

01.12.2020
A+
A-

Android işletim sisteminin resmi uygulama mağazası olan Google Play Store, 2020’nin en iyi mobile oyunlarını ve uygulamalarını açıkladı. Altı farklı kategoride listelenen yılın en iyi oyunları arasında milyonları peşinden sürükleyen oyunların yanı sıra beklenmedik çıkışlar yakalayan bağımsız oyunlar da yer alıyor. Yılın en iyi uygulamaları ise tek listede sıralandı.

Bilmeyenler için; Google, resmi uygulama mağazası Play Store üzerinden her yılın son ayında yılın en iyi oyun ve uygulamalarını açıklıyor. An itibarıyla Google Play’in Türkiye versiyonunda en iyi uygulamaların kategori bazlı açıklanmadığı görülüyor olsa da yılın en iyi oyunları kategori kategori açıklanmış durumda. Ayrıca buraya tıklayarak 2019’un en iyi oyun ve uygulamalarını inceleyebilirsiniz.

Google Play’e göre 2020’nin en iyi mobil oyunları

play oyunlar

“Listelerin zirvesini zorlayan sansasyonel oyunlardan en beğenilenler arasına giren zekice hazırlanmış bağımsızlara uzanan bu oyunlar, bizi dikkat kesilmemiz gereken yolculuklara, gerçeküstü maceralara ve beynimizin sınırlarını zorlayan mücadelelere davet ediyor. İşte karşınızda! Play’de 2020’nin En İyi Oyunları.”

En iyi oyun

“En İyi Oyun unvanını taşıyan her oyun, beklentileri aşmalı ve etkileyici, erişilebilir, kendi türünü tanımlayabilen bir deneyim sunmalıdır. Neyse ki bu yılın kazananı tüm bunları eksiksiz yerine getiriyor.”

Genshin Impact

Halk Oylaması Ödülü

Dream League Soccer 2021

En Rekabetçi Oyunlar

“2020’de bizi hem arkadaşlarımız hem de düşmanlarımızla karşı karşıya getiren rekabetçi oyunlarda zorlukla kazanılmış zaferleri kutlayın veya rövanş için hazırlanın.”

Brawlhalla Bullet Echo Legends of Runeterra The Seven Deadly Sins: Grand Cross Top War: Battle Game

En İyi Bağımsız Oyunlar

“Bizi mutlu eden oyunlarla dolu bu yıl, bağımsız oyunlar için mükemmel geçti. Seçilen bu oyunlar, 2020’nin favori oyunları olmak için tüm beklentilerin üzerine çıktı.”

Cookies Must Die GRIS inbento Maze Machina Sky: Children of the Light

En Eğlenceli Oyunlar

“Bu oyunlar hızlı başlangıç stilleri, tamamlaması keyif veren görevleri ve kolay anlaşılır tasarımları sayesinde 2020’de bize eğlence dolu saatler yaşattı. Yılın en beğendiğimiz, kavranması ve oynanması kolay oyunlarının keyfini çıkarın.”

Karlar Ülkesi Maceraları EverMerge Harry Potter: Bulmaca ve Büyü Mana Monsters: Free Epic Match 3 Game SpongeBob: Krusty Cook-Off

En Yenilikçi Oyunlar

“Bu oyunlar, kimi zaman basit oyun türünün sınırlarını zorlayarak kimi zaman yaratıcı yeni oynama yöntemleri veya keşfedilecek dünyalar oluşturarak 2020’de farklı olma cesaretini gösterdiler.”

Fancade Genshin Impact Minimal Dungeon RPG The Gardens Between Very Little Nightmares

google en iyi uygulamalar

Google Play’e göre 2020’nin en iyi uygulamaları

“Bu yıl iletişimimizi sürdürmek, yeni hobiler edinmek ve dünyanın yoğun gündemi içinde nefes alacak bir an bulmak için uygulamalara her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduk. Yenilikçi, şık ve kural tanımaz uygulamalar. İşte karşınızda Play’de 2020’nin En İyi Uygulamaları.”

Medito Share The Meal Microsoft Office Grid Diary Whisk Sleep Theory The Pattern Zoom Calmaria VITA REFACE Dolby On Instories CapCut Bazaart Loona Explorest Violin by Trala Tayasui Sketches Cappuccino Splash Redbubble Sleep Stories Co-Star Paired Centr Intellect Jumprope Vimeo Crate Timecap Avocation

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.