DOLAR 32,2181
EURO 34,6991
ALTIN 2.449,50
BIST 10.255,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

Gölbaşı’nda açılacak kreşe şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın adı verilecek

08.09.2023
A+
A-

Gölbaşı Belediyesi, 36-72 ay arası çocuklar için 11 Eylül’de Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi’nde Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi açacak.

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın ismi Gölbaşı’nda yaşayacak. 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında ön kayıt süreci tamamlanan Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi, 11 Eylül de açılacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, eğitime her zaman destek verdiklerini belirterek, “Dünyanın en masum sevgisini yüreklerinde barındıran çocuklarımızın eğitim hayatlarına destek olmak, onların mutluluğu ve sağlığı bizim en önemli önceliklerimizden. Bu çerçevede çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Minik evlatlarımız için açtığımız kreşle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunurken, onların ilk adımlarını güven ve sevgi dolu bir çevrede atmalarını sağlayacağız. Aynı zamanda şehit öğretmenimiz Şenay Aybüke Yalçın’ı bir kez daha rahmetle anıyor ve onun gibi nesiller yetiştirebilmek için bu adımları atıyoruz. Yeni açılacak kreşimiz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Gölbaşı’nda açılacak kreşe şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın adı verilecek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.