DOLAR 32,3505
EURO 35,1028
ALTIN 2.309,84
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Godzilla vs. Kong Devam Filminin Çekimlerine Başlandığı İddia Edildi

04.08.2022
A+
A-

Mart 2021 tarihinde çıkış yapan bilim kurgu filmi Godzilla vs. Kong, izleyicileri bir hayli şaşırtmıştı. Hem pozitif hem negatif anlamda şaşkınlıklara neden olan bu film, 1900’ler boyunca hakkında birçok film çekilmiş iki kurgusal yaratığın bir araya geldiği bir evrende geçiyor. Bu iki ilginç yaratığın konu alındığı film ve ilginç oyuk dünya teorisi hakkında bir inceleme yazısı yazmıştık. Yazıyı buradan okuyabilirsiniz.

Daha seyirciye sunulmadan önce ‘meme’lere konu olan ve çıktıktan sonra da bir hayli eleştirilen film, dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk tarafından da eleştirilmişti. Musk, filmi mantık dışı bulmuştu. Tüm bu eleştirilere rağmen sevenlerinin de bir hayli fazla olduğu filmin iki karakteri Operation Monarch isimli bir mod ile Call of Duty: Warzone’a eklenmişti. Bugün ortaya atılan iddialara göre bir oyuna bile konuk olan bu filmin devam filmi çekilmeye başlandı.

Devam filminin çekimlerine başlandığı iddia ediliyor

Godzilla vs. Kong

Godzilla, yakın zamanda Wyatt ve Kurt Russell’ın başrollerde yer aldığı Apple TV+’ın MonsterVerse televizyon dizisi sayesinde yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ancak canavarların kralını seyirciyle yeniden buluşturacak tek platform Apple TV+ değil. Avustralya’daki 7NEWS Brisbane isimli bir haber kanalının paylaşımına göre 2024 yılında vizyona girmesi beklenen devam filminin çekimlerine başlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.