DOLAR 32,2663
EURO 34,7871
ALTIN 2.412,96
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Genç kadın Netflix önünde açlık grevine başladı!

29.08.2019
A+
A-

Netflix‘in genel merkezi Hollywood’da bulunuyor. Bu genel merkeze giden kadın yeni sezonu onay alamayan The OA için protestoya başladı. Yapılan açıklamaya göre, kadın protesto için açlık grevi yapmaya karar verdi.

The OA üçüncü sezon için karar ağustos ayının başında çıktı. Gerekli onayı alamayan dizinin arından hayranları Twitter’da #SaveTheOA isminde bir hashtag kampanyası başlattı. Hatta Sunset Bulvarı’nda bir de protesto düzenledi. Bu protestolara katılan kadınlardan biri de 35 yaşındaki Emperial Young oldu. Ancak genç kadın işi biraz daha ileri götürdü.

16 Ağustos günü açlık grevine başlayan kadın, dizi onay alana kadar grevini sürdüreceğini söyledi. Televizyonun kendisi gibi iş bulamayan insanlar için bir başa çıkma yöntemi olduğunu söyleyen genç kadın söz konusu protestonun çok sayıda farklı faktöre dayandığını söyledi.

Young’a katılmak isteyenler de yok değil. Şimdiden genç kadın için Facebook sayfası oluşturuldu. Ancak bu sayfa kullanım şartlarını ihlal ettiği sebebiyle şimdilerde yoğun şikayet altında. Bu sayfayı desteklemediğini söyleyen Young, kimsenin greve başlamamasını söylüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.