DOLAR 32,3653
EURO 34,7971
ALTIN 2.394,12
BIST 10.270,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Gelecek Güroymak Bilgi Evi’nde şekilleniyor

24.08.2023
A+
A-

Bitlis’in Güroymak Kaymakamlığı Ahmed Müçteba Albayrak Bilgi Evi, LGS ve YKS yönelik eğitim faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Güroymak Kaymakamlığından yapılan açıklamada, bilgi evinin faaliyetlerine hızla devam ettiği belirtilerek, “Ahmed Müçteba Albayrak Bilgi Evi, tamamen ücretsiz olarak hizmet verecek. Üniversite hazırlık kurslarında; deneyimli eğitmen kadrosu, kitap ve test gibi materyal desteği ve periyodik olarak uygulanan deneme sınavları ile öğrencileri sınavlara en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyor. Üniversiteye hazırlık kurslarımız ile gençlerin hedefine ulaşmalarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. YKS sınavına hazırlanan 50 öğrencimiz çeşitli üniversitelere yerleştiler. Bazı öğrencilerimiz ise istedikleri bölümlere yerleşemeyince bir sene daha bilgi evimizde onları hazırlayacağız. Ayrıca LGS sınavına hazırlanan 20 öğrencimiz çeşitli üniversitelere yerleşmiştir. 15 öğrencimiz ise KPSS sınavlarına girmiş olup sonuçları bekliyoruz. Öğrencilerimizin azmi, Kaymakamımız Ramazan Cankaloğlu’nun destek ve girişimleri ile Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla bu başarı elde edilmiştir. Bütün gençlerimizi tebrik eder, hayatlarında başarılar dileriz” denildi.

Gelecek Güroymak Bilgi Evi’nde şekilleniyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.