Gebze’de Skuter Kazası: 12 Yaşındaki Çocuk Ağır Yaralandı
Gebze’de skuter kazasında 12 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Olay detayları ve son gelişmeler için haberimizi okuyun.
Gebze Mimarsinan Mahallesi’nde Skuter Kazası
Gebze ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi, 17. Sokak üzerinde meydana gelen olayda, 12 yaşındaki Yiğit Efe G., skuter sürerken ciddi bir kaza yaşadı. Olay sırasında, genç sürücü rampadan aşağı inerken kontrolünü kaybetti ve dengesini sağlayamayarak yere düştü.
Çevredeki vatandaşların hemen durumu fark etmesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan çocuk Yiğit Efe G.’yi hızlıca Fatih Devlet Hastanesi‘ne kaldırdı.
Çocukların güvenliği ve kazanın nedenleriyle ilgili soruşturma başlatılırken, olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, skuter ve çevreyi detaylı şekilde araştırdı.
Gelişmeler ve Sonuçlar
Yiğit Efe G.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kazanın ardından ailesi ve yakınları büyük endişe yaşadı. Soruşturma devam ederken, bölgedeki güvenlik önlemlerinin artırılması planlanıyor.