DOLAR 32,5104
EURO 34,9876
ALTIN 2.436,44
BIST 9.804,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Gear Fit2 ve Gear Fit2 Pro güncellendi!

03.04.2018
A+
A-

Fit2 serisi için sunulan yazılım güncellemesi ile spor meraklısı kullanıcılara iki yeni fitness özelliği sağlanıyor. Bunlar Ağırlık Yönetimi ve Fitness Programı olarak öne çıkıyor. Ek olarak, bazı ufak kullanıcı arayüzü geliştirmeleri de kullanıcıları memnun edecek.

Ağırlık Yönetimi ile ne kadar egzersiz yaptığınızı ve neler yediğinizi takip edebiliyorsunuz. Bu sayede ne kadar kalori aldığınızı ve yaktığınızı öğrenmeniz kolaylaşıyor. Fitness Programı ise akıllı spor bandınızı akıllı telefonunuza bağlamanızı ve ardından televizyonunuz ile eş zamanlamanızı mümkün hale getiriyor. Bu özellikle büyük ekranda egzersiz sürenizi ve tekrarlarınızı takip edebiliyorsunuz.

Kullanıcı arayüzü geliştirmeleri ise özelleştirilebilir ve her şeyin yerli yerinde olduğu Antrenman Ekranı ile iki yeni aracı kapsıyor. Çoklu Antrenman aracı farklı türdeki antrenmanlara hızlıca erişmenizi sağlarken, Sağlık Özeti ise gün boyunca ne kadar egzersiz yaptığınızı takip ediyor.

Güncelleme işlemini akıllı telefonunuzdaki Samsung Gear uygulaması üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz.

:: Samsung tarafından sunulan yeni özellikleri beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.