DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Gazişehir BJK Canlı İzle Bein Sports| Gaziantep Gazişehir Beşiktaş Canlı Skor Maç Kaç Kaç

14.09.2019
A+
A-

Süper Lig’de heyecan milli aranın ardından tekrar başlarken yarın Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanacak olan Gazişehir Gaziantep – Beşiktaş maçı da ilklere sahne olacak. Daha önce Türkiye Kupası maçlarında 5 kez birbirlerine rakip olan iki ekip, ilk kez bir Süper Lig maçında karşı karşıya gelecek. Kritik maçta iki takımın yeni transferleri de ilk kez sahne alacak.

İki takım arasında daha önce oynanan 5 maçta Beşiktaş 4 galibiyet alırken, Gazişehir Gaziantep ise sadece 1 galibiyet alabildi. Bu maçlarda siyah-beyazlılar 13 gol atarken, Gaziantep ekibi ise sadece 2 gol atabildi.

Yeni transferler ilk kez sahne alacak

Kritik maçta iki takımın da yeni transferleri ilk kez sahne alacak. Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı Abdoulay Diaby ile Mohamed Elneny Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın görev vermesi halinde ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek. Gazişehir Gaziantep’te ise Başakşehir’den kiralanan Muhammed Demir ile Furkan Soyalp aynı heyecanı yaşayacak.

Muğdat ve Kayode yok, Oğuzhan ve Dorukhan’ın durumu belirsiz

Yarın saat 20.00’de Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanacak olan mücadele öncesi Gaziantep ekibinde sakatlığı bulunan ve sahalardan en az 6 ay uzak kalacak olan Muğdat Çelik ve Hatayspor ile oynanan hazırlık maçında kırmızı kart gören Kayode forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta ise cezalı futbolcu bulunmazken, hafif sakatlıkları bulunan Oğuzhan ile Dorukhan Toköz’ün durumları maç günü netlik kazanacak.

Gaziantep Gazişehir Beşiktaş nasıl canlı izlenir?

Gaziantep Gazişehir Beşiktaş maçını beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz. Online olarak izlemek isterseniz de tek maç satın alma özelliğini kullanarak bu maçı kesintisiz bir şekilde izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

Digitürk tek maç satın alma işlemi nasıl yapılır?

Digitürk üzerinden tek maç satın alabilir ve maçları izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Satın almak için tıklayınız

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.